Setari Cookie-uri

Protectia solara oferita de Pharmaceris S

Pentru perioada atat de placuta a verii este foarte important sa ne pregatim pielea pentru expunerea la soare. Actiunea directa a razelor solare poate aduce multe daune pielii.

Actiune: Combinatia de filtre fotostabile UVA si UVB cu mecanism dublu de protectie anti-UV are proprietati de absorbire si reflexie a razelor solare, asigura protectia intensiva a pielii si ii previne imbatranirea. Untul delicat de Shea, cu o structura similara cu cea a barierei naturale lipidice, calmeaza, hraneste si previne uscarea epidermului. Asigura o protectie de lunga durata a pielii, sustinand proprietatile calmante ale preparatului.

Mod de utilizare
: Inaintea expunerii la radiatia UVA/UVB aplicati o cantitate adecvata de crema pe pielea fetei si masati delicat prin miscari circulare. Pentru asigurarea cantitatii necesare de crema pe fata si mentinerea nivelului de protectie aplicati preparatul de cateva ori in timpul zilei.
Nivelul de protectie anti-UV – peste 98% .Ambalaj: tub 50 ml, 44 RON

PHARMACERIS S SUN BODY PROTECT
Emulsie hidratanta protectoare pentru corp SPF30

Protejeaza pielea delicata, sensibila si problematica impotriva influentei razelor UVA si UVB. Se recomanda de asemenea in timpul tratamentului dermatologic si dupa interventiile de medicina estetica. Reduce riscului arsurilor, iritatiilor si aparitiei petelor pigmentare. Hidrateaza si netezeste pielea.

Actiune: Combinatia de filtre fotostabile UVA si UVB cu mecanism dublu de protectie anti-UV are proprietati de absorbire si reflexie a razelor solare; asigura protectia intensiva a pielii si previne imbatranirea ei. Untul delicat de Shea asigura o protectie de lunga durata si o hidratare adanca a pielii, sustinand proprietatile calmante ale preparatului. Datorita continutului de alantoina emulsia calmeaza iritatiile si previne aparitia microleziunilor pielii.

Mod de utilizare
: Inaintea expunerii la radiatia UVA/UVB aplicati o cantitate adecvata de crema pe pielea corpului si masati delicat prin miscari circulare. Pentru asigurarea cantitatii necesare de crema pe piele si mentinerea nivelului de protectie aplicati preparatul de cateva ori in timpul zilei.
Nivelul de protectie anti-UV – peste 96%.Ambalaj: tub 150 ml, 45 RON

PHARMACERIS S AFTER SUN PROTECT
Balsam hidrolipidic calmant pentru corp

Este recomandat pentru pielea iritata dupa bronzare sau de catre factorii atmosferici. Se recomanda de asemenea pentru calmarea iritatiilor aparute in urma tratamentului dermatologic si dupa interventiile de medicina estetica. Asigura o hidratare de lunga durata si netezeste epidermul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.