Setari Cookie-uri

Dove Fresh Touch, gama de deodorante

Odata cu sosirea anotimpului verde, temperaturile cresc destul de mult in timpul zilei si coboara brusc seara si dimineata, ceea ce favorizeaza eliminarea rapida a apei din corp prin transpiratie.

Comunicat de presa

Odata cu sosirea anotimpului verde, temperaturile cresc destul de mult in timpul zilei si coboara brusc seara si dimineata, ceea ce favorizeaza eliminarea rapida a apei din corp prin transpiratie. Transpiratia reprezinta modul natural de racire si de mentinere a temperaturii optime a corpului. Corpul uman are peste 2 milioane de glande sudoripare care ajuta in acest proces de racire.

Pentru evitarea deshidratarii
, ce poate conduce la afectiuni grave si ireversibile, aportul de lichide trebuie sa fie de aproximativ 2 litri pe zi. O dieta echilibrata si minim 20 de minute de mers alert in fiecare zi au efecte benefice asupra sanatatii organismului si contribuie la frumusetea parului si a pielii. Sportul practicat zilnic este un element foarte important, ce contribuie la tonusul muschilor si al pielii, oferindu-i un aspect placut si sanatos.

Pentru protectie eficienta impotriva transpiratiei si ingrijire delicata timp de 24 de ore, mizeaza pe deodorantul Dove cu ¼ crema hidratanta si pH neutru. Testat dermatologic si avand o formula fara alcool, deodorantul Dove ofera protectie eficienta impotriva transpiratiei si, in acelasi timp, ingrijeste cu delicatete pielea de la subrat datorita continutului de 1/4 crema hidratanta.

In aceasta primavara bucura-te de o explozie de prospetime si de un parfum delicat pentru pielea ta cu ajutorul gamei Dove Fresh Touch cu extract de castravete si ceai verde. Combinand efectele astringente si revitalizante ale extractului de castravete cu proprietatile antioxidante si calmante ale ceaiului verde si o ¼ crema hidratanta, gama de deodorante Dove Fresh Touch asigura maxima eficienta, ingrijire delicata si lasa pielea subratului neteda si catifelata.

Indiferent de forma aplicatorului - spray elegant, stick compact sau roll-on cu bila – deodorantele Dove Fresh Touch iti ofera eficienta garantata pentru 24 de ore.

Sfaturile Dove:
Schimbarea dietei de iarna (mai bogata in sare si grasimi) cu dieta de primavara, bazata pe vegetale si alimente bogate in grasimi esentiale Omega 3 si Omega 6, este recomandata atat pentru scaderea nivelului colesterolului, reglarea ritmului cardiac, mentinerea tensiunii in limite normale, cat si pentru obtinerea si mentinerea unei pieli frumoase si catifelate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.