Setari Cookie-uri

Colectia de vara de la Miss Sporty

Inspirata de natura, frumesetea acestei veri este discreta si adorabila, usoara si revigoranta… cu ceva particular. Nu mai este vorba despre tonuri neutre, acum accentul cade pe o explozie de culoare pentru un look actual.

Comunicat de presa

Inspirata de natura, frumesetea acestei veri este discreta si adorabila, usoara si revigoranta… cu ceva particular. Nu mai este vorba despre tonuri neutre, acum accentul cade pe o explozie de culoare pentru un look actual. Stralucirea obtinuta fara pic de efort a fost la ordinea zilei in cadrul tuturor marilor prezentari de moda, de la Betsey Johnson pana la Narciso Rodriguez. Marii designeri au trimis pe podium modele cu o piele cu aspect sanatos, machiaj luminos si buze apetisante. Dar stai linistita! Este atat de usor sa-ti improspatezi machiajul vara acesta cu produsele Miss Sporty

Piele sanatoasa

Uraaa! Poti renunta la fondul de ten pe care l-ai folosit toata iarna. Pielea fetelor Miss Sporty este curata, inviorata si hidratata. Un regim de ingrijire a pielii este obligatoriu, insa secretul consta intr-o baza de machiaj corecta. Light Energy Radiant Look este fondul de ten de ultima generatie perfect pentru look-ul acestei veri. Acesta contine ingrediente ce-i confera pielii tale imboldul de care are nevoie. Aplica-l si foloseste-ti degetele pentru a-l uniformiza pe piele. Pielea ta nu a aratat nicicand atat de fresh, de stralucitoare si plina de viata!

Obraji imbietori

Aplauze pentru obraji! Dupa ce a fost ignorat cateva sezoane, un nou val de caldura se furiseaza pentru a pune stapanire pe fetele noastre. Dar poti pune blush-ul roz deoparte pentru o perioada. Anul acesta vorbim despre un bronz cu stralucire naturala si obraji seducatori. Ai nevoie de putin ajutor pentru a obtine acest lucru? Nicio problema. Fii pregatita pentru a-ti modela fata! Ia o pensula mare pentru fard bronzant si foloseste-o pentru a aplica o nuanta mai inchisa de Oh Tan So Fine Bronzer pe partea superioara a obrajilor. Iata! Structura de supermodel! NB: Nuanta mai deschisa este perfecta pentru a fi aplicata pe frunte si nas pentru a estompa luciul pielii.

Ochi hipnotici

Da instantaneu o nota varatica look-ului tau cu ajutorul fardurilor irizante. Alege direct din paleta de culori a naturii. Ca si aripile fluturelui, aceste culori sunt delicate, stralucitoare si atat de frumoase! Alege dintr-o paleta adorabila de nuante de verde, mov si culori neutre. Studio Colour Mono Eye Shadow are o textura catifelata ce se simte minunat pe pleoapa, iar partea cea mai buna este aceea ca te poti juca mereu cu intensitatea culorilor. Poti ajunge foarte simplu de la un machiaj natural, de zi, pana la unul mult mai accentuat, de seara. Noi am alege… On The Radar, Minimalism, Show Off, Divine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.