Setari Cookie-uri

Pregateste-te sa fii Queen of the party!

Nu trebuie sa fii expert in celebritate ca sa vezi ca intotdeauna, la orice petrecere, toate capetele se intorc dupa o anumita persoana. Nu trebuie sa fii expert in petreceri ca sa observi inca de la inceput cine va fi sufletul distractiei.

Fii Queen of the party! Tot ce-ti trebuie este un zambet stralucitor si o respiratie proaspata!

Noua pasta de dinti blend-a-med 3D WHITE Fresh iti ofera un look de invidiat si cu pana la 6 ori mai multa senzatie de prospetime*, datorita agentilor Hydra Fresh si a particulelor active de albire care actioneaza atat asupra dintilor, cat si la suprafata gingiilor si a limbii.

Cu cat dintii vor fi mai albi, iar zambetul mai stralucitor, cu atat vei fi mai increzatoare, iar toti invitatii de la petrecere te vor observa! blend-a-med 3D WHITE Fresh este disponibil in doua variante: Extreme Mint Kiss si Cool Water.

Si pentru a te bucura in permanenta de o imagine cover girl, foloseste blend-a-med 3D White Fresh impreuna cu periuta Oral-B 3 D White Fresh. Aceasta te ajuta sa periezi in locuri greu accesibile, in timp ce stimulatorii gingivali maseaza delicat gingia.

Pregateste-te sa fii in centrul atentiei! Tehnologia 3D WHITE fresh te ajuta sa indepartezi petele de pe suprafata dintilor si iti asigura o respiratie de pana la 6 ori mai proaspata.* Cu noul blend-a-med 3D WHITE fresh vei fi QUEEN OF THE PARTY!

Pret recomandat:
blend-a-med 3D WHITE Fresh – 7.38 RON
Oral-B – 8.99 RON

* In comparatie cu pasta de dinti blend-a-med Complete 7 Mild Mint
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.