Setari Cookie-uri

Summer 2011 Make up Collection Givenchy!

Noua colectie de make up ACID SUMMER GIVENCHY, este o adevarata explozie de culori, inspirata din calatoriile lui Nicholas Degennes, directorul creativ al casei Givenchy, din atmosfera electrizanta a neonului, si din tendintele in moda care predomina sezonul acesta.

Comunicat de presa

Noua colectie de make up ACID SUMMER GIVENCHY, este o adevarata explozie de culori, inspirata din calatoriile lui Nicholas Degennes, directorul creativ al casei Givenchy, din atmosfera electrizanta a neonului, si din tendintele in moda care predomina sezonul acesta.

Le Prismissime Yeux EDITIE LIMITATA - nuanta Acid Lights
Asemeni reflectiilor unui neon, paleta LE PRISMISSIME YEUX cuprinde nuante care par intepatoare si vibrante in cutie, dar care produc un rezultat delicat pe piele. Polimerii sferici din compozitie confera o culoare mai neteda pleoapelor, in timp ce trei esteri cu proprietati emoliente asigura rezistenta machiajului.
Pret: 225 lei

Mister Radiant

Este o revolutie veritabila materiala – sau mai degreaba non-materiala. Este o viata aparte, intr-un fluid eteric.

Trei tipuri diferite de microperle amestecate intr-o textura gel, cu un continut mare de apa. Aceste microperle maronii si de un galben deschis contin pigmenti si particule perlate iluminante. Microperle de un galben inchis, saturate cu vitamina E, un antioxidant puternic.

Diluate cu gel, microperlele se imprastie imediat pe piele cu varful degetelor, pentru un material transparent si o senzatie autentica de prospetime. Rezulta o stralucire naturala, lasand pielii un aspect sanatos.
Pret: 137 lei

Sfatul lui Nicholas Degennes:
Puteti sa-l modulati dupa cum doriti,de la un look natural la unul care sa debordeze de o stralucire plina de sanatate, prin aplicari succesive.

Poate fi folosit sub o pudra pentru a pregati pielea,chiar si iarna, sub fondul de ten sau pur si simplu pentru auniformiza bronzul natural. Etern, universal si unisex — pentru mine,
Mister Radiant este produsul pe care trebuie sa-l ai ca sa stii ca existi.

Gelee Interdit

Noul venit se alatura familiei Interdit, care contine deja Rouge Interdit, Rouge Interdit Shine si Gloss Interdit.

O transparenta colorata, sclipitoare, intr-un balsam cu o multime de proprietati benefice imediat dupa aplicare, proprietatile de hidratare si de umplere isi produc efectele datorita microsferelor de acid hialuronic (o substanta naturala prezenta in piele). Actionand imediat, acestea aluneca pe liniile fine de pe buze si, asemeni unor buretei, umplu cu apa suprafata pielii, captand-o si retinand-o pentru a netezi buzele.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.