Setari Cookie-uri

Bucura-te de soare cu Gerovital Sun!

Farmec Cluj-Napoca lanseaza Gerovital Sun, o noua gama de protectie solara, cu o formula inovatoare, ce are la baza un complex BIO protector, bogat in rodie, care se regaseste fie sub forma de ulei organic, fie sub forma de extract ECO certificat, fara parabeni si fara oxibenzona.

Pentru o protectie medie, noua gama ofera Emulsia de plaja cu SPF 15 si Lotiunea de plaja cu SPF 20, ambele potrivite persoanelor care au o piele inchisa nebronzata sau o piele deja bronzata.

Pentru pielea delicata a copiilor
sau pentru persoanele adulte care au o piele sensibila ce necesita o protectie speciala, exista produsele cu protectie ridicata, care au formulari hipoalergenice, special create pentru acest tip de piele: Emulsie Plaja SPF 30, Emulsie Protectoare SPF 30 pentru copii, Crema Ultraprotectoare SPF 50 si Crema anti-imbatranire SPF 50.

Dupa expunerea la soare este indicata folosirea unor produse dupa plaja, care au rolul de a calma si a hidrata pielea, dar si de a o regenera pentru a conduce la obtinerea unui bronz uniform. In noua gama Gerovital Sun se regasesc doua produse special create pentru folosirea dupa expunerea la soare - Lotiunea calmare arsuri solare si Laptele reparator dupa plaja.

Pentru persoanele care nu au ajuns inca la plaja, dar care isi doresc o piele bronzata, solutia este Emulsia autobronzanta, o alternativa de bronzat efiecienta si sanatoasa.

Produsele sunt disponibile incepand cu luna mai 2011, la preturi cuprinse intre 12 si 30 lei, si pot fi gasite in supermarketuri, hipermarketuri, farmacii si in magazinele traditionale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.