Setari Cookie-uri

Hotelul Radisson Blu inclus in Expedia Insiders' Select

Radisson Blu din Bucuresti a fost selectat dintre cele 130 000 de hoteluri din intreaga lume de pe site-ul agentiei online.

Pentru al doilea an consecutiv, hotelul Radisson Blu din Bucuresti a fost inclus in Expedia Insiders’ Select, lista exclusivista a celor mai bune hoteluri din lume recomandate de cea mai mare agentie de turism online, Expedia.

Hotelul Radisson Blu din Bucuresti este singurul hotel de cinci stele din Romania inclus pe Expedia Insiders’ Select™ List 2011 si a fost selectat dintre cele 130 000 de hoteluri din intreaga lume de pe site-ul agentiei online, pe baza a peste 500 000 de opinii exprimate de clientii Expedia.

Expedia Insiders’ Select™ List reuneste cele mai bine cotate hoteluri din punct de vedere al excelentei in servicii, al standardelor de calitate si al impresiei generale lasate clientilor, si constituie un instrument credibil, eficient si extrem de util in alegerea hotelului dorit, pe baza aprecierilor altor turisti.

Excelenta in servicii
si gradul ridicat de satisfactie al clientilor au mentinut Radisson Blu si in topul preferintelor clientilor Tripadvisor, cea mai numeroasa si mai importanta comunitate online in domeniul turismului. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti ocupa primul loc intre hotelurile de cinci stele evaluate in topul popularitatii hotelurilor din Bucuresti, alcatuit de Tripadvisor.

Performantele hotelului Radisson Blu din Bucuresti sunt recunoscute nu numai de catre clienti, ci si la nivelul industriei ospitalitatii, atat pe plan local, cat si international. Recent, hotelul Radisson Blu din Bucuresti a fost desemnat Hotelul Anului in Romania la cea de-a IV-a editie a Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei hoteliere si de turism din Romania.

Tot anul acesta, hotelul Radisson Blu din Bucuresti a fost desemnat Hotelul Anului la nivel mondial (Global Hotel of the Year) in cadrul prestigiosului grup hotelier american Carlson. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti a fost selectat dintre cele peste 1070 de hoteluri care fac parte din reteaua Carlson la nivel mondial. Titlul de Hotel al Anului la nivel mondial rasplateste performantele remarcabile in ceea ce priveste implicarea personalului, satisfactia clientilor, veniturile generate si performantele economice.

Radisson Blu asigura managementul complexului hotelier de 718 camere de 4 si 5 stele din Bucuresti, cel mai mare complex hotelier de lux din Romania si in acelasi timp cel mai mare hotel Radisson din regiune. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti face parte din reteaua Radisson Blu Hotels & Resorts, marca premium a grupului hotelier Rezidor, unul dintre grupurile hoteliere cu cea mai dinamica crestere la nivel mondial.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.