Setari Cookie-uri

CLEAR, un aliat de incredere pentru un par curat, fara matreata

Stiai ca o treime din populatia globului este afectata de matreata? Transpiratia, secretia ridicata de sebum, stresul, radiatiile UV, spalarea neregulata, dieta si chiar poluarea contribuie la aparitia matretii.

In plus, jumatate din numarul celor care au probleme cu matreata sunt barbati. Vestile nu sunt deloc grozave dar CLEAR stie ca scalpul barbatilor este diferit de cel al femeilor si a creat solutii eficiente pentru toate tipurile de scalp si par, dedicate atat femeilor cat si barbatilor.

Expert in ingrijirea scalpului si in combaterea matretii, samponul CLEAR are la baza tehnologia CLEARTECH™ care actioneaza in profunzime si, prin utilizare regulata, elimina matreata vizibila si previne reaparitia ei, incepand cu prima spalare. Astfel, in timp ce alte sampoane trateaza simptomele superficial, indepartand matreata doar temporar, CLEAR actioneaza la suprafata si in profunzime pentru ca tu sa te bucuri de un par curat si fara matreata*.

Mizeaza pe CLEAR, expertul in combaterea matretii si ingrijirea scalpului, pentru un par frumos si stralucitor, fara matreata*! CLEAR functioneaza. Incearca si tu variantele CLEAR special create pentru tine:

- Hair Fall Decrease pentru par fragil cu agenti de conditionare ce fortifica firul de par si-i ofera rezistenta
- Ice Fresh pentru toate tipurile de par; contine mentol racoritor ce ofera o puternica senzatie de prospetime ce dureaza
- Activ Sport 2 in 1 pentru scalp si par normal/gras; cu formula ce lasa parul mai curat pentru mai mult timp

CLEAR functioneaza. Samponul tau face asta?

Pret recomandat:
CLEAR Men 200 ml – 14 ron

*matreata vizibila, necesita utilizare regulata
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.