Setari Cookie-uri

Noua Colectie Lenor Parfumelle te invaluie in Mister

Anul acesta, Lenor iti prezinta doua noi parfumuri din colectia Parfumelle- Mysterieuse si Intriguante. De acum inainte, te vei putea simti misterioasa si provocatoare in fiecare zi, in fiecare moment.

Inspirata de ultimele tendinte in moda si de crearea parfumurilor clasice, noua Colectie Lenor Parfumelle este fascinanta si captivanta. Lansate la Grasse, capitala mondiala a parfumeriei, cele doua variante noi te ajuta sa te simti misterioasa si provocatoare.

“Adori sa-i tii mereu in suspans. Frumusetea ta are un aer provocator, care ii atrage pe ceilalti. Dar nimic nu este intamplator: tu decizi cand dezvalui mai mult din cine esti cu adevarat...si cand nu”, declara Evy Demuynck, creatorul produselor Lenor.

Aceasta viziune asupra femeii ne-a inspirat sa cream doua parfumuri ispititoare si luxoase, carete inconjoara cu o aura de mister. Ele au fost create urmand principiile piramidei parfumurilor. Simturile tale vor fi rasfatate pe masura ce fiecare aroma – notele de varf, de mijloc si notele de baza – sunt eliberate, pentru a-ti dezvalui treptat secretele Colectiei Parfumelle.

Parfumul Mysterieuse este un buchet de arome ametitoare, reunind note din familia fructelor rosii, afine, zmeura si mure, cu o aluzie de vanilie, in timp ce notele de baza includ mosc si lemn dulce.

Parfumul Intriguante este o aroma bogata si cremoasa, compusa dintr-un amestec oriental, picant si floral de note de varf de grapefruit, mirodenii, caise si fructe rosii. Notele de mijloc redau un amestec floral cald de lacramioare, Osmanthus si Tonko, urmate de notele de baza lemnoase, picante, cu mosc si chihlimbar.

Evy Demuynck, creatorul produsului Lenor: “Colectia Lenor Parfumelle surprinde fara indoiala esenta farmecului femeii franceze, acel “Je ne sais quoi” care ii atrage pe ceilalti. Acum, Lenor te imbraca in mister, oferindu-ti, in acelasi timp, luxul parfumurilor pentru hainele tale, in fiecare zi”.

In lumea modei si a parfumeriei, Colectia Lenor Parfumelle reprezinta un produs inovator - un balsam pentru tesaturi cu picaturi de parfum, pentru o experienta a luxului desavarsita. Aceasta este intregita prin designul sticlelor noilor produse Lenor Parfumelle, care amintesc de parfumurile chic frantuzesti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.