Setari Cookie-uri

Best Talents - Scoala de vara!

Din 4 iunie incep cursurile de actorie (teatru&film), pentru tineri talentati, cu varste intre 10 si 21 ani.

Comunicat de presa

Din 4 iunie incep cursurile de actorie (teatru&film), pentru tineri talentati, cu varste intre 10 si 21 ani.

BEST TALENTS este o agentie de scouting actori si o scoala de actorie de teatru & film pentru neprofesionisti. Misiunea noastra este sa recrutam talente si sa le oferim oportunitatea de a intra in lumea profesionista a actorilor, de aici si din strainatate.

Pentru aceasta am adunat o echipa de profesionisti din domeniul artistic, care ne ajuta sa fim cat mai aproape de o abordare noua, in sincron cu ceea ce se intampla la cursurile scolilor celebre de teatru si film.

“Cursurile noastre se adreseaza neprofesionistilor, copiilor, adolescentilor si adultilor, care doresc sa intre intr-o lume artistica noua, si care au pasiune, dorinta, si perseverenta sa isi urmeze visul. Vor avea astfel ocazia sa faca parte dintr-o comunitate de oameni talentati si creativi care ii vor ajuta sa se descopere si sa fie descoperiti”, spune Ileana Raducanu, brand manager BEST TALENTS.

Filip Ristovski Risio este profesorul modulului pentru varstele 10-21 ani.

Filip este macedonean, iar de 15 ani este stabilit in Romania. A terminat Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L.Caragiale” in anul 2000, iar de atunci cariera sa l-a purtat pe scene celebre de la noi si din strainatate. In prezent joaca rolul lui Mercutio in spectacolele Romeo si Julieta la T.N.O. “Ion Dacian” (considerat cel mai bun muzical din Romania in 2010), “Nijinski” – one man show –, la Centrul National al Dansului Bucuresti, Ferdinand in “Furtuna” de Shakspeare, la Teatrul Mic. De aseamena, joaca in spectacolul “Rinocerii”, la Teatrul de Comedie, si colaboreaza cu teatrul Bulandra si Studioul experimental al Operei Nationale.

Filip este un talent unic, care s-a facut usor remarcat in peisajul autohton, fiind apreciat atat pentru seriozitatea cu care isi abordeaza fiecare rol, cat si pentru naturaletea cu care se poarta pe scena, fie ca sustine un recital de opera sau danseaza, fie ca interpreteaza un rol dramatic sau de comedie. Pentru generatia tanara Filip este un mentor extraordinar care reuseste fara gres sa transforme un novice intr-un profesionist.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.