Setari Cookie-uri

Best Talents - Scoala de vara!

Din 4 iunie incep cursurile de actorie (teatru&film), pentru tineri talentati, cu varste intre 10 si 21 ani.

“Ambitia noastra este sa cream spectacole profesioniste cu actori neprofesionisti, spectacole pe care dorim sa le producem pentru a participa la diferite festivaluri pe scenele autohtone si internationale”, spune actorul Filip Ristovski Risio.

Cursul de actorie cuprinde: miscare scenica, vorbire, dictie, oratorie. Se dezvolta astfel si se exerseaza, in mod individual si in grup, atentia distributiva, intuitia, logica, memoria, concentrarea, discernamantul in diferite situatii de viata. Se dezvolta expresivitatea, increderea totala in fortele proprii, gandirea justa in sutinerea si argumentarea punctului de vedere. Pentru cei mai tineri se descopera si se retin autori importanti din dramaturgia romana si universala. Se rezolva eventualele blocaje interioare sau complexe. Se creeaza posibilitatea de a fi “descoperit ca un talent nou” si de a intra in baza de date a agentiei.

La finalul cursului se organizeaza un spectacol cu public, in care va fi invitata si media.

Conceptul agentiei este de a lucra numai cu actori instruiti si descoperiti de agentia BEST TALENTS, pentru a oferi o sansa reala cursantilor de a ajunge sa participe la castinguri pentru case de productie sau agentii de publicitate.

Cursul de actorie costa 200 lei/luna, dureaza trei luni si se tine in zilele de sambata, cate trei ore, o data pe saptamana.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.