Setari Cookie-uri

Afi Palace Cotroceni pregateste un 1 iunie prelungit

Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, ii invita pe toti copiii sa isi sarbatoreasca aceasta zi speciala si sa se bucure din plin de o serie de momente artistice de dans, cantec si moda, care se vor desfasura pe parcursul a trei zile, 31 mai 1 si 2 iunie.

Cei mai talentati pitici vor fi invitati sa ia parte la “Festivalul national de folclor pentru copii”, un concurs in care 12 gradinite vor dansa si vor canta pe muzica romaneasca. Competitia se va desfasura pe parcursul a doua zile, pe 31 mai respectiv pe 1 iunie, iar la final cei mai buni dintre acestia vor fi premiati. Nu ratati nici „Maratonul talentelor”, organizat de Gymboland, care asteapta participanti curajosi si dornici sa se afirme printr-o serie de momente de dans sportiv, cha cha, latino, vals vienez, balet.

Domnisoarele cu varste curpinse intre 5 si 10 ani, pasionate de moda si foarte indraznete sunt invitate la concursul de Miss Romania Junior, cand vor trebui sa faca fata cu brio la probe specifice, de comunicare si de talent.

Artisti mici si mari precum Kamara, Shift Feat si Grupul de copii DOREMI va pregatesc momente muzicale speciale, prin lansarea live a viodeoclipului “Viata-i chiar frumoasa!PE CUVANT”, iar spectacole de teatru, show-uri de dans pe ritmuri latino si moderne, parade de moda si multe alte surprize ce vor urma va vor prinde intr-o atmosfera care sa le incante copilaria piticilor, iar celor mari sa le trezeasca amintiri placute.

La editia de 1 iunie a evenimentului HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, specialistii Himalaya, psihologul Cristiana Haica si pilotul de raliu Manu Mihalache ii asteapta pe cei mari cu multe sfaturi si informatii utile, dar si mega-reduceri la magazinele partenere ale evenimentului. Va invitam apoi in fascinanta lume Disney, alaturi de Luminita Anghel si Disney Junior, iar pentru cei mici vom avea distractie cat cuprinde prin acces gratuit la locul de joaca Zorky's Planet, dar si o sedinta foto cu Academia de Fotografie.

Pentru a putea oferi o copilarie cat mai fericita si copiilor diagnosticati cu afectiuni grave, care sunt internati in Spitalul Fundeni, vom organiza joi, 2 iunie, incepand cu ora 18.00, in zona patinoarului, un concert caritabil, “Muzica, dans si speranta” in parteneriat cu asociatia M.A.M.E. Artisti precum Elena Gheorghe, Lora, Adrian Tutu, trupele „Park Place” si „Classic Beat Orchestra” vor fi prezenti pentru a sustine in campania „Copilaria traita in spital”. Programul spectacolului va cuprinde si momente artistice de muzica si dans sustinute de copiii de la MondoDance, Pasitos, Lilliput si Contrapunct, demonstratii oferite de copiii de la scoala de patinaj „Cotroceni On Ice”, precum si o tombola. Cu sprijinul fiecaruia dintre voi, dorim sa ne unim fortele pentru a contribui la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie la standarde europene.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.