Setari Cookie-uri

Granini cucereste Romania cu Caravana fructelor

Dupa ce a lansat campania verii, "Ziua Nationala a Fructelor", Granini anunta Caravana Fructelor, unica de acest gen si cea mai ampla din Romania.

In perioada 21 mai – 18 iunie Granini va vizita 46 de orase din tara, aducand bucuria celebrarii si culorilor fructelor care ne inveselesc zi de zi. Caravana va traversa doua orase pe zi si se va opri in fiecare cate trei ore, in intervalul 10.00 – 13.00 si 17.00 – 20.00, timp in care locuitorii vor primi sticle de Granini 0.5L pentru a gusta aromele sucului cel mai iubit de fructe, alaturi sticker-ul dedicat "Ziua Nationala a Fructelor".

Pana acum, Caravana a oferit 1800 de sticle de suc, in patru sortimente: visine, portocale, mere-coacaze si piersici. In ceea ce priveste locatiile, 18 orase au fost deja vizitate, fiind incluse in circuitul Granini: Targoviste, Ploiesti, Slatina, Craiova, Tg. Jiu, Drobeta Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Alba Iulia, Turda, Zalau, Baia Mare, Bistrita, Medias, Sighisoara, Fagaras si Sfantu Gheorghe.

Harta traseului si urmatoarele destinatii sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei, www.ziuanationalaafructelor.ro, de unde toti iubitorii de fructe pot afla ziua in care Caravana Granini va poposi pentru cateva ore in orasul lor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.