Setari Cookie-uri

Punem Romania pe note muzicale

La 1 decembrie 2010 a fost lansata competitia globala Avon Voices, o miscare muzicala adresata femeilor si barbatilor din peste 60 de tari.

Acum, la 6 luni distanta suntem mandri sa avem un reprezentant al Romaniei printre cei 100 de finalisti din 40 de tari.

Florentina Ciuna este o tanara energica si curajoasa. Talentul ei merita aplaudat pe cele mai inalte scene ale muzicii internationale. Printr-un simplu vot o putem ajuta sa isi indeplineasca visul si povestea ei sa fie cunoscuta in intreaga lume.

Cum puteti vota?

Va creati cont pe www.avonvoices.com (daca nu ati facut asta deja). Aici o puteti asculta pe Florentina Ciunca (Florentina C) pentru a va convinge de talentul ei si tot din aceeasi pagina o puteti vota pana pe 20 iunie 2011.

Va reamintim ca, in paralel, se desfasoara Competitia de Compozitie Muzicala. Pana pe 1 iulie 2011, oricine poate inregistra o melodie originala compusa de el/ea (muzica si versuri). Sa nu uitam ca acest concurs se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor. Aflati mai multe de aici.

Juriul este format din vedete de talie internationala: Fergie, castigatoare a 6 premii Grammy, Diane Warren, una dintre cele mai cunoscute compozitoare din America, Natasha Bedingfield, cantareata si compozitoare nominalizata la Grammy.

Proiectul Avon Voices are si o componenta de responsabilitate sociala: o parte din melodii se vor putea descarca in schimbul unei sume de bani care va fi apoi directionata catre Fundatia Avon, in scopul eradicarii violentei domestice.
Citește și:

Featured foto by Roman3dAr via Shutterstock

Puteti urmari desfasurarea proiectului live pe:
www.avonvoices.com
www.facebook.com/avonvoices
www.twitter.com/avonvoices

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.