Setari Cookie-uri

Noul sistem Dove Colour Repair pentru par vopsit

Blondele se distreaza mai bine, brunetele inspira incredere, roscatele emana senzualitate in timp ce satenele sunt tare de treaba.

Comunicat de presa

Blondele se distreaza mai bine, brunetele inspira incredere, roscatele emana senzualitate in timp ce satenele sunt tare de treaba. Nu te-ai saturat de aceste afirmatii? Si mai ales, recunoaste, nu ai vrut macar o data sa iti schimbi culoarea parului fie si doar pentru a semana mai mult cu vedeta preferata?

Vopsitul parului duce la crearea de fisuri in interiorul firelor de par, favorizand astfel despicarea varfurilor si ruperea firelor de par. In plus, alimentatia neechilibrata si stresul favorizeaza subtierea firului de par si chiar caderea acestuia in timp ce razele soarelui sau folosirea foehn-ului si a placii de indreptat iti pot afecta culoarea parului.

Si totusi... ai incercat noul sistem Dove Colour Repair? Noile produse de ingrijire a parului Dove Colour Repair (sampon, balsam, masca si balsam tratament) reprezinta solutii avansate de ingrijire a parului vopsit si degradat ce iti permit sa experimentezi intregul potential de frumusete si culoare al parului tau. Avand la baza tehnologia patentata Fibre Actives care protejeaza, ingrijeste si reconstruieste firul de par, noile produse Dove Colour Repair beneficiaza de expertiza avansata Dove pentru ca parul tau sa ramana frumos, matasos si usor de pieptanat, indiferent de ce culoare alegi. Acum sau luna viitoare.

Beneficiind de o formula cu serum hidratant patentat cu microparticule ce ajuta la repararea suprafetei firului de par, samponul Dove Colour Repair ingrijieste si stabilizeaza culoarea parului vospit pentru ca tu sa te bucuri din plin de nuanta preferata.

Pentru un par matasos si o stralucire naturala ce pune in evidenta culoarea parului, foloseste balsamul Dove Colour Repair cu ingrediente active Fibre Actives si glicerina.

La fiecare vopsire a parului, inlocuieste balsamul cu masca tratament Dove Colour Repair. Beneficiind de tehnologia Fibre Actives, repara firul de par din interior, mentinand vie culoarea parului. Printr-o singura aplicare, masca tratament Dove Colour Repair reface structura firului de par si actioneaza pe 3 niveluri: repara firul de par, il revitalizeaza si ii protejeaza culoarea!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.