Setari Cookie-uri

Spectacol de caligrafie japoneza pe corp

In premiera in Romania, artista japoneza Keishun caligrafiaza pe trupuri feminine, pe 10 iunie in cadrul show-ului caritabil Through Time: Japan Stories.

Toate donatiile care vor fi facute in cadrul evenimentului prin actiuni ad-hoc de strangere de fonduri se vor indrepta catre societati caritabile implicate in ajutorarea copiilor din zonele afectate de cutremurul din 11 martie din Japonia.

Show-ul Through Time: Japan Stories va aduce in atentia publicului nu numai arta lui Keishun, ci si alte reprezentatii de percutie neconventionala, trance, electro si muzica traditionala japoneza. Astfel pe scena vor mai urca trupa SISTEM, dar si cei mai in voga tineri muzicieni japonezi, Takumi Kato, interpret la taiko (tobe traditionale japoneze) si Tokyo Getto Shamisen (Atsushi Sagata, cantaret la shamisen electric, un instrument traditional japonez cu coarde).

Spectacolul de la Fratelli Studios va fi in intregime onorat si coordonat de invitatul special al serii, actorul japonez Rome Kanda. Kanda este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de show-uri TV de divertisment din Japonia si gazda a emisiunii de televiziune I Survived A Japanese Game Show, ce ruleaza in prime time la postul american ABC si care este difuzata in intreaga lume.

Intrarea la Through Time: Japan Stories este libera. Rezervarile pentru show-ul din 10 iunie se pot face la numarul de telefon: 0722.233.114 si in scris, prin e-mail: creativelibrarybuc@j-wind.eu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.