Setari Cookie-uri

Vara aceasta, calatoresti cu Eucerin!

Nu este deloc usor sa-ti faci bagajul fara sa uiti ceva. Cu atat mai mult cu cat este vara, iar produsele de ingrijire necesare sunt mult mai multe: produse de protectie solara, produse de baie, de ingrijire a parului...toate, produse de care ai nevoie pentru a avea o vacanta reusita.

Comunicat de presa

Nu este deloc usor sa-ti faci bagajul fara sa uiti ceva. Cu atat mai mult cu cat este vara, iar produsele de ingrijire necesare sunt mult mai multe: produse de protectie solara, produse de baie, de ingrijire a parului...toate, produse de care ai nevoie pentru a avea o vacanta reusita. Chiar daca odata cu venirea verii acordam mai multa atentie produselor destinate ingrijirii pielii pentru plaja, fara de care, de altfel, nu am putea vorbi de o piele bronzata si frumoasa, exista cateva produse de care nu ar trebui sa uitam pentru a avea o piele hidratata si nu doar bronzata.

Expunere la soare, apa, nisip
– toate acestea duc la uscarea pielii si la deteriorarea stratului de lipide. Acesta trebuie refacut cu produse specifice, iar cuvantul de ordine devine hidratarea. Eucerin iti propune trei produse care ar fi bine sa se regaseasca in bagajul tau de vacanta, pe langa produsele de protectie solara: uleiul sau gelul de dus pH5, deodorantul roll-on pH5 si balsamul de buze Lip Aktiv.

Produsele Eucerin pH5
beneficiaza de sistemul unic pH5 Enzyme Protection care intareste sistemul natural de protectie a pielii. Combinatia speciala dintre pH5 Citrat tampon si surfactanti delicati protejeaza enzimele proprii pielii si intareste stratul acid protector. Astfel, pielea este protejata impotriva deshidratarii, devenind mai fina si mai catifelata iar formula inovativa imbogatita cu pH5 ofera hidratare timp de 24 de ore.

Uleiul de dus Eucerin pH5 (200 ml, 400 ml)


Dupa o zi de plaja, pielea ta este incinsa iar nivelul lipidelor este scazut, ducand astfel la deshidratarea pielii. Uleiul de dus Eucerin pH5, creat de Centrul de Cercetare Eucerin special pentru curatarea delicata a pielii sensibile, este un produs de igiena corporala care asigura aportul de lipide necesar pielii si o hidrateaza intens. Din acest motiv, este recomandat mai ales pentru vacantele calduroase, intarind rapid stratul natural de protectie a pielii si fiind partenerul perfect al lotiunilor de plaja. Conform studiilor clinice desfasurate de Eucerin, Uleiul de dus pH5 este eficient si tolerat chiar si la nivelul pielii afectate de leziuni.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.