Untul President - tentatia lunii iunie

Untul President - tentatia lunii iunie
Kudika
10 Iunie 2011

President va recomanda cel mai apreciat unt frantuzesc, medaliat cu aur la Concursul General Agricol Paris 2011.

Comunicat de presa

President va recomanda cel mai apreciat unt frantuzesc, medaliat cu aur la Concursul General Agricol Paris 2011. In luna IUNIE puteti cumpara din magazine intreaga gama de Unt President la preturi promotionale.

Untul President este un produs ce imbina traditia si experienta franceza cu ingredientele de foarte buna calitate. Untul President este produs in Franta, in inima regiunii Normandia. Pentru a garanta si a pastra calitatea cea mai buna, President selectioneaza riguros cele mai bune ingrediente.

Untul President este un produs natural, nu contine aditivi, este pasteurizat doar pentru o cat mai buna conservare. In Untul President fiecare consumator descopera gustul perfect, rafinat al untului obtinut dupa reteta originala, recomandata de expertii francezi.

Untul President are multe secrete, dar si modalitati simple de a fi consumat: este delicios tartinat pe o felie de paine. Incercati sa tartinati o felie de paine cu Unt President imediat ce il scoateti din frigider si veti observa diferenta. O consumatoare care a participat la unul din concursurile President On Line din 2010 spunea: "Mi se pare cel mai bun unt care este pe piata acum. Are gust de...unt adevarat. Am incercat mai multe tipuri de unt, dar acesta chiar este cel mai bun."

Ambalajele sunt variate si moderne, foarte atractive din punct de vedere al design-ului, prevazute cu elemente de siguranta pentru pastrarea timp indelungat a proprietatilor produsului.

Sunt de remarcat deasemeni formele ergonomice si foarte practice in utilizare si pastrare a ambalajelor de unt President, in special al caserolelor. Gama de Unt President respecta standardele europene de produs, continand minim 80% grasime; in acelasi timp este singura gama care contine Unt Light, cu continut scazut de grasime (40%).

Mod de prezentare:

Unt clasic President 82% grasime, in folie de aluminiu.
Este un produs cu onctuozitate ridicata, foarte usor de tartinat si foarte bogat in arome. Ambalajul deosebit din folie de aluminiu care nu se rupe pastreaza
nealterate prospetimea, aroma si gustul untului President si permite deschiderea si inchiderea cu usurinta a pachetului dupa fiecare utilizare.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri