Setari Cookie-uri

Vara asta, Starbucks iti dezvaluie puterea personalizarii!

Fiecare dintre noi are anumite trasaturi care il definesc, care il fac unic, fie ca este vorba despre stil, sau caracter, sau educatie. Fiecare dintre noi are felul sau de a gandi, de a simti! Totul tine de personalitate!

Asa ca, vara asta, Starbucks te provoaca sa intelegi puterea personalizarii! Incepand cu luna mai, Starbucks reinventeaza bautura sa iconica, Frappuccino, si iti ofera ocazia de a intra in rolul de barista si
de a da forma propriei bauturi, un rasfat rece ca gheata, cu mii de variante de personalizare!

Preparat din ingrediente de cea mai inalta calitate, printre care cafeaua Starbucks si laptele proaspat sau de soia, noul However-You-Want-It Frappuccino te provoaca sa iti inventezi bautura ta preferata, unica, adaugand o varietate de siropuri, topping-uri sau intensitati.

In primul rand, lasa-ti amprenta pe bautura iconica Starbucks, alegand intensitatea cafelei: extra cafea sau decofeinizata. Apoi, poti alege laptele: integral, partial degresat sau, in premiera, poti cere baristei sa iti personalizeze un Frappuccino, folosind lapte de soia! Daca iti faci griji pentru silueta, iti sugeram sa alegi variantele light, de la numai 71 de calorii. Acelasi gust, mai putine calorii!

Iti prezentam, asadar, cateva variante de Frappuccino care se regasesc in meniul nostru, pentru a-ti arata cateva alegeri interesante pe care le poti face atunci cand comanzi noul However-You-Want-It Frappuccino:

Extra Coffee Caramel Frappuccino – un deliciu cu gust intens de cafea, combinat cu siropul caramel care completeaza perfect noua cafea prajita Starbucks Frappuccino, lapte integral, amestecat cu gheata si un topping de frisca ornata cu un strop de sos caramel. Daca ravnesti la un deliciu dulce, dar light, cea mai buna alegere este Mocha Light Frappuccino cu numai 96 calorii, o combinatie de sos de ciocolata, noua cafea prajita Starbucks Frappuccino, lapte degresat, mixat cu gheata si o baza de sirop Coffee Light! De asemenea, Strawberries & Cream Frappuccino cu lapte de soia este un alt rasfat dulce – iubitorii laptelui de soia se pot desfata cu aceasta bautura, varianta fara cafea a unei retete clasice, adaptata pentru a include o baza de sos de capsune si lapte de soia, amestecat cu gheata. Este un alt rasfat incantator care poate fi personalizat si cu lapte integral sau degresat.

Mergi in cafenelele Starbucks si personalizeaza-ti propriul Frappuccino, exact asa cum il vrei!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.