Setari Cookie-uri

Indragosteste-te de culoarea parului tau

Sunteti gata de cea mai importanta lansare a anului? Avon lanseaza vopselele de par Advance Techniques - culori vibrante si aspect sanatos, demne de lumina reflectoarelor.

Comunicat de presa

Culoare intensa care isi mentine prospetimea saptamani intregi - este visul oricarei femei atunci cand vine vorba despre parul ei…Sunteti gata de cea mai importanta lansare a anului? Avon lanseaza vopselele de par Advance Techniques - culori vibrante si aspect sanatos, demne de lumina reflectoarelor.

Daca anul trecut solista trupei Black Eyed Peas se exprima fara inhibitii pe coperta brosurii Avon ca imagine a parfumului Outspoken, anul acesta Fergie lanseaza alaturi de Avon mult asteptatele Vopselele profesionale pentru par Advance Techniques, despre care spune: “Cu Vopseaua de par profesionala Advance Techniques ma pot vopsi cu incredere maxima chiar la mine acasa. Sistemul in 3 pasi este extrem de usor de folosit si m-a ajutat sa obtin blondul deschis pe care mi-l doream, cu nuanta numarul 9.0. Parul meu se simte matasos, iar culoarea este mereu proaspata si stralucitoare.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.