Setari Cookie-uri

Traieste vara in stil italian, alaturi de Peroni!

Vara aceasta, Peroni Nastro Azzuro lanseaza campania "L'Estate Peroni" (Vara Peroni), o invitatie la calatorie si exuberanta prin minunata Italie!

Comunicat de presa

Vara aceasta, Peroni Nastro Azzuro lanseaza campania "L'Estate Peroni" (Vara Peroni), o invitatie la calatorie si exuberanta prin minunata Italie! Timp de trei luni, iubitorii stilului vor descoperi, pe site-ul www.peroniitaly.ro, ce inseamna sa traiesti, in mod real "la dolce vita", vor fi la curent cu cele mai luxoase destinatii de vacanta de pe coasta italiana, vor face incursiuni prin stilul designerilor din peninsula si vor invata care sunt cele mai rafinate arome ale bucatariei italiene.

In cadrul campaniei L’Estate Peroni, personalitati precum Dan Chisu sau Lucian Mandruta vor dezvalui ce inseamna pentru ei o vara plina de rafinament. Tot pe site-ul www.peroniitaly.ro, consumatorii vor afla cum traiesc “l’estate italiana” (vara Italiana) personalitatile momentului, care sunt cele mai provocatoare petreceri ale verii Peroni si cum pot transforma stilul marinaresc intr-o adevarata declaratie de eleganta.

Pentru a celebra aceastra demonstratie de rafinament italian, Peroni Nastro Azzuro va oferi sansa unui castigator norocos sa participe, impreuna cu alti 7 prieteni, la cel mai exclusivist eveniment dedicat pasionatilor de sailing din intreaga lume – Yacht Week Fest! 7 zile si 7 nopti, un traseu prin insulele din Marea Mediterana, petreceri sofisticate combinate cu sporturi de vara si, desigur, minunata experienta a sailingului! Acesta este premiul cel mare oferit de catre Peroni Nastro Azzurro competitorului care va trece de toate provocarile lansate pe site-ul www.peroniitaly.ro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.