Setari Cookie-uri

Vara aceasta, parul tau se bucura de ingrijire intensa. De la Dove

Apa marii, nisipul, soarele, apa cu clor din piscina preferata ne afecteaza si degradeaza parul mai mult decat credem.

Si totusi cum poti avea un par stralucitor si sanatos chiar si in timpul verii?
Dove stie ca parul tau are nevoie de ingrijire intensa vara si iti ofera un set complet de cosmetice, special creat pentru parul degradat si deshidratat.

Samponul Dove Intense Repair beneficiaza de tehnologia patentata Fibre Actives ce repara firul de par din interior si serum hidratant patentat cu microparticule ce ajuta la repararea suprafatei firului de par de la radacina pana la varfuri, oferindu-i hidratarea si elasticitatea de care acesta are nevoie in timpul zilelor fierbinti de vara.

Masca-tratament Dove Intense Repair cu tehnologia patentata Fibre Actives repara firul de par din interior, fara sa-l incarce. Intr-o singura aplicare, masca-tratament reface structura firului de par si proteinele pierdute datorita agresiunilor la care este supus parul.

Si pentru ca Dove stie ca parul tau are nevoie de produse de ingrijire cu efect rapid, iti ofera CADOU noul balsam-tratament Dove Intense Repair ! Balsamul-tratament Dove Intense Repair pentru par uscat si degradat actioneaza in profunzimea firului de par si il ingrijeste instant, prevenind astfel ruperea parului si despicarea varfurilor. Formula unica contine: tratament cu tehnologia FIBRE ACTIVES care patrunde in profunzime, restabileste legaturile dintre lanturile proteice si reface integritatea structurale a firului de par, fara a-l incarca si balsam cu SERUM CU MICROPARTICULE ce hidrateaza suprafata firului de par si inchide cuticulele pentru a proteja parul impotriva agresiunilor viitoare.

Noul Dove este diferit! Ia-l cu tine si in vacanta!

Setul de ingrijire a parului contine:


*Sampon Dove Intense Repair – 250ml
*Masca Dove Intense Rapair – 200ml
*Balsam- tratament Dove Intense Repair – 180ml

Pret recomandat: 35.78 RON
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.