Kudika
22 Iunie 2011

Nomasvello Romania aniverseaza un an. 10 locatii, 10.000 de cliente mai frumoase si mai fericite.

Comunicat de presa

Tot ce trebuie să știi înainte de a începe epilarea definitivă IPL

Nomasvello Romania aniverseaza un an. 10 locatii, 10.000 de cliente mai frumoase si mai fericite. Primul an de activitate Nomasvello aduce si un nou concept in centrele partenere: Safe & Sun.

O noua tehnologie care permite epilarea definitiva pe piele bronzata. Gratie acesteia, foliculii primesc o cantitate mai mare de energie. In tot acest timp, pielea este protejata si se bucura de un tratament de ultima generatie, cu rezultate exceptionale

Procedura este nedureroasa. Iar efectele sunt vizibile inca de la prima sedinta. In plus, se poate aplica pe mai multe zone in acelasi timp. Vechea tehnologie nu permitea tratarea pielii bronzate din cauza nivelului ridicat de melanina.

“Lansarea acestei noi tehnologii reprezinta un important avantaj pentru francizatii nostri. Cu Safe&Sun, ei pot oferi un serviciu eficient si de maxima calitate, atingand un numar mai mare de clienti decat inainte”, ne asigura Nicoleta Mincu, Director de Franciza la No+Vello.

Reteaua Nr. 1 in Lume in Epilare Definitiva ajunge la 32 centre in Romania prin 3 noi saloane care se vor deschide in luna mai

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: