Setari Cookie-uri

Romania a serbat pe 18 iunie Ziua Nationala a Fructelor alaturi de Granini

Vara aceasta Granini a sarbatorit fructele preferate ale romanilor printr-o serie de evenimente si actiuni ce au culminat cu petrecerea din Bucuresti din 18 iunie, Ziua Nationala a Fructelor.

Pe parcursul intregii campanii, inclusiv evenimentele ZNF din cele patru orase, caravana si samplingul national, Granini a interactionat cu un numar de peste 212.000 de persoane.

Ziua Nationala a Fructelor a fost sarbatorita si in mediul online in cadrul competitiei "Fructul Blogosferei", ce s-a desfasurat pe patru bloguri care au militat pentru consumul fructelor si al bauturilor din fructe, fiecare blogger sustinandu-si fructul preferat. Astfel, Cabral a sustinut grapefruit-ul, Adrian Hadean marul, Simona Tache strugurele si Adrian Ciubotaru portocala. La finalul campaniei, grapefruit-ul a fost desemnat castigator, fiind preferatul a peste 3.400 de oameni. Widgeturile de sustinere a fructelor au fost vizualizate de peste 120.000 de ori, iar 20 dintre cei care au votat fructul castigator au avut parte de invitatii VIP la petrecerea fructelor din 18 iunie.

"Am gandit toate activitatile dedicate Zilei Nationale a Fructelor pentru a le reaminti oamenilor despre beneficiile consumului regulat de fructe si sucuri naturale pentru o dieta echilibrata si o sanatate optima. Cei care au participat la evenimentele Granini s-au bucurat de activitati pline de aroma si culoarea fructelor, dar si de constructii inedite din fructe. Ne bucuram ca participarea la evenimente a fost atat de numeroasa si vrem ca anul viitor sa aducem prin intermediul Granini veselia fructelor in mai multe orase din tara" afirma Elena Maracine, Category Manager Soft Drinks & Water in cadrul companiei URBB.

In paralel, Granini deruleaza promotia nationala dedicata Zilei Nationale a Fructelor, care se afla in curs de desfasurare. In intervalul cuprins intre 1 Mai si 15 Iulie 2011, participantii la campanie pot castiga premii instant: 10.000 de baxuri Granini 0.5 L, sau prin tragere la sorti: 50 de telefoane Iphone 4 sau Blackberry 9780. Premiul cel mare al campaniei consta in cinci excursii a cate doua persoane in Orange County, California (SUA).

Pana in acest moment 120.000 de persoane s-au inscris la promotia nationala, si au fost oferite urmatoarele premii: 7560 de baxuri Granini, trei excursii in California, 30 de telefoane Iphone si BlackBerry. Pentru a putea castiga restul premiilor puse in joc, consumatorii mai au timp sa trimita pana pe 15 iulie codul de pe spatele etichetei sticlelor de Granini de 1L, 1.5L si 0.5L, inscriptionate cu "promotie", prin sms la 1755 sau prin inscriere on-line, pe www.ziuanationalaafructelor.ro. Tot aici pot fi vizualizate fotografiile de la evenimentele din Timisoara, Iasi, Brasov si Bucuresti, precum si traseul Caravanei nationale Granini.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.