Kudika
23 Iunie 2011

GETT'S Hair Studio Dacia lanseaza oferta "GETT'S Hair Studio Anniversary", pentru a marca cei de 2 ani de existenta ai salonului!

Comunicat de presa

GETT'S Hair Studio Dacia lanseaza oferta "GETT'S Hair Studio Anniversary", pentru a marca cei de 2 ani de existenta ai salonului!

"Oferta 'GETT’S Hair Studio Anniversary' este darul nostru pentru clienti! Am pregatit astfel o oferta speciala pentru toti cei care vor trece pragul salonului nostru din Dacia, in perioada 22 iunie-22 iulie 2011, oferta care acopera toate serviciile noastre.

Le multumim celor care ne-au fost alaturi timp de 2 ani si ii asteptam in continuare cu servicii cel putin la fel de bune ca si pana acum, cadouri si multe surprize.” A declarat Jacqueline Enciu, Director Adjunct GETT’S.

Pachetul “GETT’S Hair Studio Anniversary” cuprinde urmatoarele oferte:
- la orice serviciu de colorare a parului cu Wella Professionals GETT’S iti ofera cadou 1 produs SP Sun in valoare de 70 Ron
- la orice pachet manichiura + pedichiura, GETT’S iti ofera cadou 2 produse marca TRIND pentru ingrijirea unghiilor
- la orice tip de tratament facial achizitionat, GETT’S ofera cadou o apa termala din gama SKEYNDOR AQUATHERM in valoare de 47 Ron.
- la un pachet se servicii tuns + spalat + coafat, GETT’S ofera cadou 1 sampon marca FUDGE, la alegere.
Ofertele sunt valabile in perioada 22 iunie – 22 iulie 2010, doar in salonul GETT’S Hair Studio Dacia.
In plus, la aniversarea celor 2 ani, GETT’S Hair Studio Dacia a micsorat cu 15% preturile la toate serviciile sale!

Daca esti deja client fidel GETT’S Hair Studio Dacia te asteptam sa ne faci o vizita si in aceasta perioada, pentru a primi cadourile noastre!

Daca inca nu esti client GETT’S Hair Studio Dacia, atunci neaparat trebuie sa ne vizitezi in Bulevardul Dacia, nr. 153-155, unde timpul pentru rasfat se dilata!

Te asteptam 365 de zile/an- de luni pana vineri intre orele 08.00- 21.00, sambata intre orele 09.00-21.00 si duminica intre orele10.00-18.00 - la GETT’S Hair Studio Dacia, cu o gama larga de servicii de infrumusetare: frizerie, coafura, estetica faciala si corporala, manichiura si pedichiura SPA, toate sub umbrela unicitatii conceptului „GETT’S”!

Urmareste promotiile noastre pe www.getts.ro sau devino prietenul nostru pe pagina de Facebook : http://www.facebook.com/GettsSalons, unde ti-am pregatit o multime de concursuri si cadouri!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: