AFI Palace Cotroceni gazduieste primul Green Car Event

AFI Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii, va gazdui in perioada 24-26 iunie primul eveniment auto din Europa dedicat masinilor ecologice - GREEN CAR EVENT.

Comunicat de presa

AFI Palace Cotroceni Mega Fun
, cel mai mare centru comercial si de distractii, va gazdui in perioada 24-26 iunie primul eveniment auto din Europa dedicat masinilor ecologice - GREEN CAR EVENT. Evenimentul va avea loc la intrarea Galaxy a MEGA Fun, fiind deschis publicului larg.

Prima editie a evenimentului gazduieste in premiera pentru Europa de Est doua concepte cu propulsie integral electrica pe care expozantii le aduc in Romania doar pe perioada Green Car Event. Conceptele sunt 100% functionale si vor fi la dispozitia publicului pentru a fi testate.

Programul celor trei zile cuprinde o serie de activitati interactive menite sa descifreze conceptele aparent complicate privind modul de functionare eco si sistemele alternative de propulsie. Pe langa prezentarile tehnice se ofera celor interesati si oportunitatea sa testeze modele electrice si hibrid cu plecare din parcarea complementara Green Car Event.

Publicul va avea tot timpul la dispozitie un colt verde inglobat in peisajul evenimentului
, iar in fiecare seara, incepand cu orele 20:00, se va organiza un concert live sustinut de un tanar artist roman specializat in peste 20 de instrumente de percutie. Vor fi oferite prin tragere la sorti 50 de premii eco puse la dispozitie de expozanti constand in cursuri specifice de condus eficient si experiente deosebite in domeniul propulsiilor hibrid si 100% electrice.

Green Car Event 2011 este gandit ca un eveniment deschis cu misiunea de a aduce in atentia publicului cele mai „verzi” masini aflate in productie in prezent sau inca in stadiul de prototip. In spatiul amenajat eco vor fi expuse si explicate modele reprezentative din oferta BMW, MINI, Mercedes-Benz, smart si Lexus. La invitatia de a promova un viitor mai curat au raspuns afirmativ Michelin, Harmony Design si VB Leasing ca partener principal al evenimentului.

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri