Dragos Bucur - ambasador local pentru L'Oreal Paris Men Expert

Dragos Bucur - ambasador local pentru L'Oreal Paris Men Expert
Kudika
24 Iunie 2011

Intr-un moment in care foarte multe femei cumpara produsele de barbierit pentru barbatii din viata lor, L'Oreal Paris schimba regulile!

Comunicat de presa

Intr-un moment in care foarte multe femei cumpara produsele de barbierit pentru barbatii din viata lor, L'Oreal Paris schimba regulile! Barbatii pot si trebuie sa isi aleaga singuri gelul sau spuma de barbierit!

De aceea, ne-am gandit ca doar un barbat ne poate impartasi din experienta tenului sau si supliciile la care acesta a fost supus in timp.

Dragos Bucur

L-am ales pe Dragos Bucur sa vorbeasca despre produsele Men Expert pentru ca el intruchipeaza spiritul barbatului modern, activ, care prin natura meseriei este atent la felul cum arata si pentru care confortul personal este foarte important.

Actor de succes in film si teatru, in seriale de televiziune, directorul unei agentii de casting, initiatorul scolii “Actorie de film”, sot ideal si tata perfect. Castigator al premiului “Shooting stars” la festivalul de film de la Berlin in 2010. “Baiatul rau” cu suflet de familist isi iubeste la nebunie fetita - Sofia si sotia, cantareata Dana Nalbaru.

A visat sa aiba o casa mare si o are. A visat sa aiba roluri mari si le-a avut. Iar viitorul suna foarte bine. A jucat in peste 30 de filme romanesti: “Marfa si banii”, “Furia”, “Baieti buni”, “Boogie”, “Hartia va fi albastra”, “Marti, dupa Craciun”… A jucat in productii internationale: “Youth without Youth”, regizor Francis Ford Coppola si “The Way back” regizor Peter Weir, cu Colin Farrell si Ed Harris – nominalizat la Oscar in 2011. In acest moment se afla la filmari pentru un nou serial TV, o productie internationala: “Titanic” unde joaca rolul unui rus suspectat de terorism Peter Lubov.

De ce am ales sa lucram cu Dragos Bucur?

Pentru ca intruchipeaza spiritul barbatului Men Expert, el insusi fiind un expert in domeniul sau, un profesionist desavarsit. L-am ales pe Dragos Bucur pentru tot ce face si pentru ca merita!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: