Setari Cookie-uri

Gelurile de dus Dove Visible Care cu Nutrium Moisture

De cate ori nu s-a intamplat ca, dupa dus, sa ai senzatia ca pielea ta "strange"?

Comunicat de presa

De cate ori nu s-a intamplat ca, dupa dus, sa ai senzatia ca pielea ta "strange"? In timpul dusului pielea pierde din lipide si din hidratare ramanand astfel mai uscata si cu o senzatie puternica de disconfort.

O piele curata nu inseamna neaparat si o piele hidratata, de aceea Dove a lansat gama de geluri de dus Dove Visible Care, ce ofera pielii tale cu 30% mai multa putere de hidratare, catifelare si stralucire, decat un gel de dus obisnuit.

Avand la baza tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™, ce reface si fortifica bariera de protectie a pielii, Dove Visible Care este singurul gel de dus care un amestec unic de agenti de hidratare proprii pielii ce sunt absorbiti in mod natural.

Pentru o piele cu aspect vizibil imbunatatit si o hidratare intensa chiar din timpul dusului, specialistii Dove au creat tehnologia Nutrium Moisture™ - ce permite amestecului de lipide si glicerina sa patrunda in piele in timp ce tu faci dus.

Gelurile crema de dus Dove Visible Care
au o textura cremoasa si consistenta diferita de orice alt gel de dus existent. Cu 30% agenti de hidratare si lipide identice cu ale pielii, Dove Visible Care nu doar curata pielea, ci si ajuta la mentinerea nivelului natural de hidratare.

Pentru o piele din ce in ce mai frumoasa si o experienta unica, alege varianta Dove Visible Care care ti se potriveste cel mai bine!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.