Setari Cookie-uri

Vara are mai mult Farmec in culori

Pentru ca tu sa arati si sa te simti mai bine in aceasta vara, Farmec iti aduce noi produse cosmetice, cu ambalaje pline de culoare, care cu siguranta iti vor asigura tonusul optim fiecarei zile.

Comunicat de presa

Pentru ca tu sa arati si sa te simti mai bine in aceasta vara, Farmec iti aduce noi produse cosmetice, cu ambalaje pline de culoare, care cu siguranta iti vor asigura tonusul optim fiecarei zile.

Vara ne dorim sa aratam si sa ne simtim mai bine. Tocmai de aceea, Farmec a lansat Gerovital BodySlim, o noua gama de produse fara parabeni, care are la baza complexul inovator Bio-Slim PF, un ingredient activ natural de origine vegetala si marina ce initiaza procesul de lipoliza si de eliminare a toxinelor. Acest complex contine cafeina, alge si extracte vegetale cu efecte in arderea si eliminarea depozitelor adipoase, drenarea fluidelor, imbunatatirea microcirculatiei si a metabolismului celular.

Unul dintre aliatii nostri in lupta pentru remodelarea corporala este Crema modelanta pentru abdomen plat, un produs conceput pentru a actiona asupra depunerilor de grasime de pe abdomen, care reda fermitatea si elasticitatea pielii si remodeleaza talia. Pentru masajul de slabit a fost creata Crema termica modelanta, care tonifica musculatura corpului, stimuleaza microcirculatia si ajuta la eliminarea celulitei. Cryo gel modelant pentru slabit este un gel bogat in principii active naturale care lupta impotriva efectelor celulitei, asigura remodelarea corporala si atenueaza aspectul de coaja de portocala. Cu un parfum delicat, gelul lasa pielea catifelata si supla datorita proprietatilor puternic emoliente.

In timpul celor trei luni de vara, temperaturile cresc destul de mult, lucru care favorizeaza eliminarea rapida a apei din corp prin transpiratie. Pentru protectie eficienta si pentru a ne simti bine in pielea noastra, am reinventat gama de deodorante tip body spray Obsesie. Produsele vin cu o formula noua, aducand trei extrabeneficii - o durata de actiune prelungita, de la 24h la 48h, un parfum mai persistent si introducerea complexului Rar-Epil, complex de inhibare a cresterii parului. In timp, prin folosirea deodorantului, datorita complexului Rar-Epil, cresterea firului de par axilar este incetinita.

In gama Obsesie se regasesc cinci produse – Obsesie Chypre, care este un parfum elegant, alcatuit din note lemnoase verzi, fructe, flori si mirodenii, cu suflu de cuisoare si vanilie. Obsesie Sweet are note dulci, florale, predominand florile albe de tuberoza, alaturi de trandafiri si nuante usoare de vanilie. Obsesie Lovely are un parfum rafinat si foarte feminin, cu note florale, lemn de santal, vanilie, iasomie. Obsesie Fantasy este elegant si racoros, cu note florale si lemnoase (bergamota, mosc, lemn de santal), iar Obsesie Sensual are un parfum proaspat, floral si fructat, cu aroma de lichior de pepene si mar in notele de varf.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.