Setari Cookie-uri

Noile playerele portabile audio-video de la Philips

Vrei sa te bucuri de muzica si clipurile preferate oriunde te-ai duce? Vrei sa auzi fiecare nota a melodiei, asa cum a creat-o artistul, fara distorsiuni?

Comunicat de presa

Vrei sa te bucuri de muzica si clipurile preferate oriunde te-ai duce? Vrei sa auzi fiecare nota a melodiei, asa cum a creat-o artistul, fara distorsiuni? Playerele audio-video portabile Philips GoGear iti ofera o experienta audio captivanta. Din obsesie pentru sunet, Philips a dotat MP3 si MP4 playerele sale cu cele mai bune tehnologii de sunet, oferindu-ti combinatia potrivita de caracteristici, fiabilitate si pret.

Fiecare produs Philips este proiectat in jurul nevoilor consumatorilor, usor de folosit si dotat cu cele mai avansate tehnologii. Playerele Philips GoGear iti ofera calitate audio superba, iti completeaza viata si sunt usor de folosit. Pe piata romaneasca sunt disponibile:

- Noul MP3 Player Philips GoGear Raga - cu un design robust si finisaj modern;
- Noul MP4 Player Philips GoGear Vibe - cu dimensiuni mici si sunet de exceptie;
- Noul MP4 Player Philips GoGear Ariaz - iti permite sa savurezi continut multimedia;
- Noul MP4 Player Philips GoGear Muse - iti ofera o calitate audio de exceptie, chiar si in cele mai zgomotoase medii.

Sunt cateva lucruri carora trebuie sa le acorzi atentie atunci cand te hotarasti sa achizitionezi un player audio-video portabill. In primul rand, trebuie sa decizi ce iti doresti tu de la un player, cand il folosesti si de ce caracteristici ai nevoie. Daca doresti sa asculti numai muzica, atunci cu siguranta trebuie sa te indrepti spre un MP3 player. Daca doresti sa vizionezi clipuri sau chiar si filmulete sau daca ai nevoie de caracteristici multimedia, atunci un MP4 player este potrivit pentru tine.

In functie de stilul tau de viata, poti opta pentru un model mic ca dimensiuni, dar care are totusi un ecran destul de generos. Pentru ca esti in miscare si pentru ca iti doresti sa asculti muzica ta preferata oricand, trebuie sa ai grija ca interfata de utilizare sa fie usor de folosit, iar playerul usor de manevrat. Durata de functionare a bateriei si capacitatea de stocare sunt extrem de importante. In plus, trebuie sa fii atent la formatele de compresie pe care le reda playerul si bineinteles la optiunile de conectivitate si transfer de date.

Trebuie sa stii ca experienta audio desavarsita este completata si de calitatea castilor folosite, precum si de tehnologiile cu care este dotat playerul si implicit castile. De exemplu, toate playerele de la Philips sunt dotate cu tehnologie FullSound care reface detaliile audio ale muzicii comprimate in format MP3, imbunatatind-o si amplificand-o substantial, astfel incat sa te bucuri de o muzica impresionanta. Pentru conectarea cu PC-ul, uitilizeaza Philips Songbird, un program simplu si usor de utlizat. Functia LikeMusic, cu care sunt dotate toate playerele, creeaza liste de redare inteligente din melodiile cu caracteristici muzicale similare, astfel incat sa asculti numai muzica preferata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.