Setari Cookie-uri

Proba calitatii by Philips

Daca iti doresti un storcator, un robot, un mixer vertical, un espressor, un fier de calcat sau un aspirator, ai sansa sa il testezi si sa te convingi de calitatea lui

Astfel, pana la sfarsitul anului, intra in magazinele partenere si poti testa produse electrocasnice de la Philips, intr-un spatiu special amenajat. Daca ai neclaritati, reprezentantul Philips, prezent in fiecare magazin, te va ajuta cu informatii si explicatii despre orice produs electrocasnic si de ingrijire personala de la Philips, inclusiv despre cele care nu sunt disponibile pentru testare.

In acest moment, poti testa storcatorul Philips HR1858. Acest model este eficient datorita motorului de procesare puternic si usor de folosit datorita tubului de alimentare mare XL si a celor doua setari de viteza. Practic, nu mai trebuie sa tai fructele/legumele inainte. HR1858 este dotat cu filtru cu micro-sita, care combinat cu toate celelalte caracteristici extrage cu pana la 70% mai mult suc. Acest storcator va putea fi testat si in luna august.

De-a lungul anului, vor fi disponibile pentru test produse Philips din urmatoarele categorii: aparate electrocasnice de bucatarie (roboti/storcatoare/mixere verticale), espressoare Philips Saeco, fiare de calcat, aspiratoare.

Campania „Proba calitatii by Philips” se desfasoara in magazinele mentionate din orasele Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures, Timisoara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.