Setari Cookie-uri

Noutatile Henkel pentru un august torid

Pentru prima oara in Romania, Fa lanseaza primele geluri de dus pentru copii.

Comunicat de presa

Noul Fa Kids

Fara lacrimi, fara par incurcat!

Pentru prima oara in Romania, Fa lanseaza primele geluri de dus pentru copii. Cu personajele sale distractive si aromele proaspat-fructate, noua linie Fa Kids ofera o experienta unica si placuta pentru copii. Variante Fa Kids Shower Gel & Shampoo sunt potrivite atat pentru corpul, cat si pentru parul copiilor (format 2In1 – sampon si gel de dus), fiind foarte blande cu pielea si lasand parul usor de pieptanat. Noile produse sunt disponibile in 2 variante: pentru baieti (desen cu pirati pe eticheta) si pentru fete (desen cu sirena pe eticheta). Pret recomandat: 9,96 lei fiecare (250 ml)
www.ro.fa.com

Gliss Ultimate Repair
Inovatie in repararea parului, de la Schwarzkopf

Cu Gliss Ultimate Repair nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru parul tau VIZIBIL uscat si foarte deteriorat! Noua gama de ingrijire de la Gliss beneficiaza de o tehnologie inovatoare de reparare a parului, cu un Complex de Cheratina Lichida de 3 ori mai concentrat, reparand chiar si parul foarte deteriorat. Formula actioneaza atat din interiorul firului de par, cat si la suprafata acestuia, asigurand cu pana la 95% mai putine fire rupte, dar si un par mai rezistent si stralucitor. Noua gama este compusa din: sampon si balsam (pret recomandat/produs: 11,79 lei), dar si masca tratament (pret recomandat: 19,49 lei).
www.gliss.ro

Palette Permanent Natural Colors Sunny Blondes
Pentru un blond stralucitor

Descopera Palette Permanent Natural Colors Sunny Blondes – noua colectie de nuante de la Palette cu Colagen Marin, pentru un blond stralucitor si intens. Inovatoarea crema coloranta asigura culori de lunga durata si un aspect sanatos al parului. In plus, datorita formulei inovatoare de ingrijire cu Colagen Marin, noua gama Palette contribuie la cresterea rezistentei firului de par, iar masca Care & Shine (aplicata dupa procesul de vopsire) hraneste intens parul si ii confera o stralucire naturala. Cele 3 nuante din gama Sunny Blondes sunt Blond Scandinavia (100), Blond Pur (215) si Blond Deschis (300). Pret recomandat: 10,69 lei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.