Setari Cookie-uri

Bronzul si pielea alergica la soare nu se exclud reciproc

Ai stat la soare si ai inceput sa observi mici pete rosii pe pielea ta, alaturi de o senzatie de mancarime care nu iti da pace?

Gel-crema impotriva alergiilor solare SPF 50+

Datorita combinatiei dintre puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, si vitamina E, produsul intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. Are o textura usoara, care se absoarbe rapid in piele. Pentru reducerea riscului de alergii, gelul crema nu contine parfum si emulsificatori. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata clinic la pacientii predispusi la alergii.
Cantitate: 150 ml
Pret: 71 RON

Gel-crema impotriva alergiilor solare SPF 25

Cu o textura usoara, produsul calmeaza, racoreste si regenereaza pielea sensibila la expunerea solara. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata la pacientii predispusi la alergii.
Cantitate: 150 ml
Pret: 72 RON

Gel-crema dupa plaja impotriva alergiilor

Ofera ingrijire dupa plaja pentru pielea sensibila si predispusa la alergii. Contine puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante, si vitamina E, care intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare. Nu contine parfum si nici emulsificatori pentru a minimaliza riscul alergiilor.
Cantitate: 150 ml
Pret: 53 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.