Setari Cookie-uri

Lansarea colectiei de tricouri Bipolar

Weekendul trecut, BIPOLAR a lansat la B'ESTFEST o linie de tricouri cu totul si cu totul speciala.

Prin tricourile si printurile noastre, va propunem asadar o incursiune grafica si pe bumbac 100%, in istoria de suflet a Romaniei.

Ah, da, tricourile sunt 100% fabricate in Romania si au o croiala unisex .

I-am ales pentru prima noastra colectie de tricouri pe binecunoscutii si mult respectatii Toma Caragiu, Maria Tanase si I.L Caragiale.

Pentru ca am crescut ascultand discurile cu operele celor trei, pentru ca ii apreciem si ii consideram artisti in adevaratul sens al cuvantului. Pentru ca nu doar o data s-a spus despre Caragiale ca a fost un vizionar, pentru ca nu doar o data am ras in hohote uitandu-ne la Brigada Diverse sau la sketchurile din programele de Revelion, pentru ca nu doar o data lumea se intoarce la muzica Mariei Tanase pentru inspiratie.

Printurile „Caragiale stia”, „Toma Caragiu: Bine ma maestre...” si „Maria Tanase: Cine iubeste si lasa” au avut un mare succes printre cei veniti la B’ESTFEST cat si printre artistii invitati sa cante in cadrul festivalului.

Tricourile se gasesc pe www.bipolarstore.com, au o croiala lejera, unisex si pot fi gasite in culorile gri antracit, bej si mustar.

Si pentru ca cel mai important aspect al vietii este legat de oamenii pe care ii intalnesti si lucrurile pe care le creezi impreuna cu ei, urmatoarea noastra colectie de tricouri, ce va fi lansata in toamna, este rezultatul eforturilor mai multor artisti autohtoni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.