Setari Cookie-uri

Rexona rasplateste fidelitatea calatorilor cu mijloacele de transport in comun

Cu prilejul relansarii gamei de antiperspirante, deodorantul numarul 1 in lume* lanseaza campania nationala "Rexona iti rasplateste fidelitatea", destinata calatorilor care circula mijloacele de transport in comun din principalele orase ale tarii.

Comunicat de presa

Cu prilejul relansarii gamei de antiperspirante, deodorantul numarul 1 in lume* lanseaza campania nationala "Rexona iti rasplateste fidelitatea", destinata calatorilor care circula mijloacele de transport in comun din principalele orase ale tarii. Realizata in parteneriat cu companiile de transport public din orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea, campania „Rexona iti rasplateste fildelitatea” are ca scop recompensarea calatorilor care adopta un comportament civic corect si isi achizitioneaza bilet, abonament sau reincarca abonamentul prin intermediul cardului Activ in perioada 4 iulie – 4 august 2011.

Scopul campaniei „Rexona iti rasplateste fidelitatea” vine in sprijinul persoanelor care folosesc mijloacele de transport in comun pentru deplasarile lor zilnice si achizitioneaza bilet, abonament sau reincarca abonamentul prin intermediul cardului Activ in perioada 4 iulie - 4 august, de luni pana vineri, in intervalul orar 16.00-17.00. La fiecare tranzactie efectuata in acest interval, calatorii vor primi un antiperspirant roll on Rexona Aloe Vera sau Rexona Crystal direct de la personalul ghiseelor intrate in campanie. In plus, pe parcursul intregii zile, calatorii vor primi materiale informative Rexona si vor avea ocazia sa se convinga de eficienta deodorantului antiperspirant folosit prin intermediului testerului antiperspirant oferit la fiecare tranzactie realizata la ghiseele intrate in campanie.

Avand o formula noua si un ambalaj modern, noua gama de antiperspirante Rexona ofera 48 de ore de protectie activa impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut. Noua formula Rexona beneficiaza de tehnologia Motion Sense™ System, special dezvoltata pentru a raspunde in mod natural la miscarile corpului. Astfel, microcapsulele eliberate la aplicarea deodorantului antiperspirant Rexona se activeaza la fiecare miscare a bratului si se sparg eliberand parfum proaspat care protejeaza impotriva mirosurilor neplacute timp de 48 de ore.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.