Setari Cookie-uri

Jojo s-a intalnit cu castigatorii premiilor DEO Fest

In cadrul proiectului Deo Fest, Jojo este alaturi de fanii sai rasplatindu-i pe cei mai activi cu premii pentru stilul fiecaruia.

Sambata, 9 iulie, Jojo s-a intalnit cu cei 22 de castigatori din cei 1145 de concurenti inscrisi pentru a inmana premiile oferite de Rexona in cadrul concursului DEO Fest. Astfel, castigatorii au avut ocazia sa petreaca o dupa-amiaza cu Jojo intr-un cadru informal si sa schimbe impresii despre evenimentele verii.

“La intalnirea cu castigatorii concursului DEO Fest m-am bucurat sa cunosc o gasca de oameni tineri, veseli si cu multe povesti interesante! A fost ca si cum as fi iesit in oras cu prieteni pe care ii stiu de o viata!!! Am constatat cu incantare cati oameni deosebiti sunt printre noi... Va imbratisez si va multumesc! Va astept cu drag si la urmatoarele concursuri, pregatim din nou ceva special”, ne povesteste Jojo cu entuziasm despre intalnirea de sambata.

Simona Necoara, Andra Popa, Andreea Negoita, Mihai Dumitrascu, Cosmina Alexandra au fost sambata alaturi de Jojo si s-au bucurat de setul de produse Rexona, deodorantul numarul 1 in lume*, iar fericitii spectatori ai concertului Bon Jovi au fost Andra Deliu si Andreea Cauc.

Aflata la a patra colaborare cu brandul Rexona, Catalina Grama (Jojo) isi incepe fiecare zi cu Rexona, deodorantul care i se potriveste cel mai bine stilului sau de viata activ si care ii ofera protectie imbatabila impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute.

Cu protectia activa 48 de ore Rexona simti diferenta!
*Sursa: Nielsen Company 2010

Mai multe detalii despre DEO Fest: https://www.unilever.ro/Desprenoi/Mediasicomunicate/Comunicatedepresa/2011/deofest2011.aspx.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.