Setari Cookie-uri

Lansare Boots Extracts

Extracts de la Boots este o noua gama ce contine produse de baie frumos parfumate si luxuriante, precum si cu produse de ingrijire a corpului care au fost dezvoltate pentru a face o diferenta.

Nu sunt numai produse realizate pentru a lasa pielea sa se simta si sa arate fabulos: ingredientele cheie provin din comunitati defavorizate din intreaga lume.

Gama Extracts de la Boots
este in prezent formata din geluri de dus, unturi de corp, exfoliante si balsamuri de buze luxuriante si cu parfumuri foarte placute.

Extracts este un brand cu constiinta, utilizand in toate produsele uleiuri/extracte atent culese si selectionate, provenind din comunitati defavorizate.

3 din ingrediente cheie care sunt folosite in fiecare produs din gama sunt:

untul de cacao
Untul de cacao din Extracts este derivat din seminte de cacao Theobroma, un hidratant natural, care se topeste pe piele pentru a o lasa moale si catifelata. Untul de cacao din Extracts provine din Republica Dominicana.

untul de shea
Fructe cu coaja lemnoasa Shea sunt colectate si presate pentru a forma un unt de catre femei locale, in Africa de Vest, in cadrul proiectului de comert comunitar. Il valoram pentru proprietatile sale nutritive si de refacere.

mierea

Mierea este in gelurile nostre de dus, deoarece ajuta la mentinerea umiditatii in piele. Mierea este produsa de catre comunitatile din Chile.

Gama Extracts de la Boots
este disponibila in farmaciile Sensiblu selectionate. Detalii pe www.sensiblu.com/boots

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.