Setari Cookie-uri

Vara in Alb

A inceput "Vara in Alb", cea de-a doua etapa a campaniei demarata in urma cu doua luni de Vinul.Ro.

Evenimentul a fost deschis sambata, 9 iulie, cu un „Mars in alb”, in cadrul caruia ambasadoarele campaniei au defilat prin Centrul Istoric cu pahare de vin alb. Tot in aceeasi zi a fost prezentata si mascota campaniei, o statuie umana alba. Pata de culoare a venit din partea formatiei Swing en Vogue care, prin recitalul sustinut la restaurantul Charme, a reusit o asociere ideala intre acordurile de jazz-swing si aromele vinurilor din campanie.

Miscarea „Traieste Vara in Alb!” se desfasoara pe durata a 16 zile si are ca principale scopuri promovarea generica a consumului de vin, pozitionarea superioara a vinului in constientul clientilor si incurajarea stilului de viata asociat acestui produs.

Fiecare local partener va folosi meniuri speciale, cu vinurile inscrise, care vor avea functie de informare (cum se produce, consuma si asociaza vinul alb), promovare si, evident, vanzare. Publicul din Bucuresti va avea prilejul sa guste o selectie de vinuri albe la preturi speciale (la sticla sau pahar), dar si sa afle istoria si secretele acestui tip de vin.

La cea de-a doua editie a proiectului, dupa „Primavara in Rose”, sunt prezenti producatori de top si importatori precum Cramele Recas, Crama Avincis - o noutate din Dragasani, precum si Casa Isarescu, Domeniile Sahateni, Domeniile Samburesti, Murfatlar Romania, Heinrig Distribution, Lerida, Alexandrion Group si Portugal Trading.

Astfel, din 9 iulie, timp de 16 zile, 23 de sortimente de vin vor putea fi degustate la preturi speciale in 12 localuri bucurestene. Sunt vinuri albe, linistite sau efervescente, atent selectionate de producatorii si importatorii participanti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2011
Echipa Kudika