Setari Cookie-uri

New Look aduce senzatia modei in Romania

Peste 200 de noi produse vor fi disponibile in fiecare saptamana. Produsele vor avea preturi incepand de la 79 lei pentru rochii, de la 49 lei pentru jeans si de la 89 lei pentru jachete

Comunicat de presa

Peste 200 de noi produse vor fi disponibile in fiecare saptamana. Produsele vor avea preturi incepand de la 79 lei pentru rochii, de la 49 lei pentru jeans si de la 89 lei pentru jachete.

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de moda din Marea Britanie, va inaugura primul sau magazin din Romania in Afi Palace Cotroceni in data de 26 august. O noua unitate va fi lansata in Baneasa Shopping City pe 1 septembrie. Dupa ce s-a consacrat ca marca numarul unu de imbracaminte si accesorii pentru femei cu varsta de pana in 35 de ani din Marea Britanie, New Look si-a stabilit sa cucereasca “fashionistele” din Romania prin colectii fabuloase la preturi accesibile. Marca isi propune sa atraga entuziastii modei cu noi interpretari ale tendintelor, reinnoind colectiile la fiecare sase saptamani si introducand peste 200 de noi produse in fiecare saptamana.

Cu peste 1000 de magazine la nivel mondial, New Look urmareste sa dezvolte o retea de 20 de unitati in Romania in urmatorii 5-8 ani. Pe plan local, doua noi magazine vor fi inaugurate anul acesta, la Cluj Napoca si Constanta.

“Suntem un brand care creaza stiluri irezistibile la preturi excelente, aducand clientilor un plus de entuziasm pentru moda. Traducem permanent si intr-un ritm rapid ultimele tendinte de pe catwalk, din tinutele celebritatilor si din stilul strazii, astfel incat pasionatii New Look sa primeasca mai multa valoare din moda. Cream cu pasiune imbracaminte spectaculoasa pentru femeile care fac din moda o placere si parte din viata lor sociala, care cauta produse deosebite, in tendinte, care sa se potriveasca stilului propriu. Suntem foarte incantati sa facem primii pasi in Romania unde femeile au un deosebit simt al modei si o experienta vasta de shopping”, a declarat Mark Eve, Head of Franchise Operations New Look.

New Look este un brand castigator, unul dintre cei mai importanti retaileri de moda din lume, care reuseste sa isi fidelizeze si sa isi surprinda clientii printr-o experienta de fashion mereu noua. Suntem increzatori ca New Look va castiga rapid fani entuziasti care cauta stiluri deosebite la preturi accesibile”, a declarat Ionas Akis, Director General Genco Trade, companie subsidiara Fourlis Group.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.