Setari Cookie-uri

Beach Experience @ Plaza Romania

Plaza Romania, in colaborare cu Primaria Sectorului 6 organizeaza, Beach Experience @Plaza – un turneu privat de volei pe plaja. Turneul va incepe marti, 19 iulie 2011 si se va termina duminica, 24 iulie 2011.

Pe plaja amenajata la Plaza Romania 14 echipe profesioniste de volei vor sustine meciuri demonstrative. Echipele participante vin din tari ca: Polonia, Slovacia, Cehia, Ucraina, Rusia, Ungaria, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Turcia, Croatia, Serbia, Marea Britanie si Romania. Meciurile sunt organizate zilnic incepand cu ora 14:00 (marti-joi) si 16:00 (vineri-duminica).

Prima pasa peste fileu va fi servita in meciul de marti, 19 iulie 2011, de la ora 13:00. Meciul este special pentru ca cele doua echipe sunt formate din vedete: Daniela Crudu, Laurette, Andreea Tonciu, Sinziana Bururiana, Rose Marie si Natasa.

In plus, fiecare zi de turneu are o tema speciala:
- marti, 19 iulie, va avea loc meciul demonstrativ cu vedete;
- miercuri, 20 iulie, vor fi demonstratii de zumba, kangoo jumps si momente artistice cu trupa Trouble Crow;
- joi, 21 iulie, va fi o zi dedicata prezentarilor de lenjerie intima si costume de baie;
- vineri, 22 iulie, atmosfera va fi incinsa la concertul Smiley;
- sambata, 23 iulie, spiritul verii se va simti la concertul sustinut de Pepe, dar si prin demonstratii de flair cu barmani cunoscuti;
- duminica, 24 iulie, va fi ziua talent show, iar publicul va fi intretinut de Cosmin Agache, Valentin Dinu si Stefan Florescu finalisti in cadrul unui cunoscut show tv.

In paralel cu aceste evenimente se vor desfasura si meciuri pentru jucatorii amatori de volei. Ei pot castiga diverse premii, de la excursii in Turcia, la echipamente sportive.
Inscrierile se pot face accesand www.facebook.com/beachexperienceatplaza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.