Setari Cookie-uri

Momiji si Hello Kitty trimit mesaje de prietenie

Prieteniile adevarate incep inca din copilarie. Iti mai amintesti cate secrete ai impartasit doar cu prietenele tale cele mai bune?

Comunicat de presa

Prieteniile adevarate incep inca din copilarie. Iti mai amintesti cate secrete ai impartasit doar cu prietenele tale cele mai bune? Cat de mult asteptai sa stati la povesti si sa va spuneti lucruri pe care numai voi le stiati? Cu siguranta toate acele amintiri au si acum un loc special in inima ta, pentru ca prietenia adevarata nu are varste.

Papusile colectionabile Momiji si Hello Kitty au devenit cele mai bune prietene, de nedespartit si te invita sa redescoperi frumusetea prieteniei adevarate, prin noua colectie Momiji & Hello Kitty.

Creatorii Momiji HQ au unit stilurile inconfundabile ale Momiji Dolls si Hello Kitty pentru a realiza o noua colectie de sase Momiji Dolls, cu un nou outfit, accesorizat cu imaginea indragitei pisicute Hello Kitty: de la castile gigantice ale lui Gigi pana la chitrara electrica a lui Astrid.

Asa cum te-ai obisnuit, simpaticele Momiji Dolls poarta cu ele, biletelul impaturit pregatit special pentru tine, si te vor ajuta sa trimiti mesaje personalizate prietenelor tale din copilarie sau celor care iti sunt acum apropiate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.