Setari Cookie-uri

Astor lanseaza noul Perfect Stay Lip Tint & Balm

Deschide sampania si pregateste-te de sarbatoare! Se lanseaza noul Perfect Stay Lip Tint & Balm de la Astor.

Un nou ruj de buze care actioneaza in doua etape, Perfect Stay Lip Tint & Balm iti ofera culoare care nu-ti incarca buzele, nu se intinde si nici nu isi pierde din intensitate. Pasul 1: formula cu pigment iti coloreaza buzele intr-o nuanta minunata, care va rezista ore in sir. Aplicatorul in forma de carioca este usor de folosit, iar tu iti vei contura cu maxima precizie buzele, pentru un finish imepcabil. Pasul 2: balsamul protector va avea grija de buzele tale, hidratandu-le si adaugandu-le un plus de stralucire.

Combinatia perfecta pentru buze numai bune de sarutat! Buzele tale vor capata o culoare rezistenta la transfer, pe care o poti intensifica prin aplicari succesive. Culoarea este atat de usoara incat vei uita de ea cu totul – buzele tale, insa, nu. Vor arata perfect si vor fi 100% ingrijite, iar asta se va vedea pe tot parcursul zilei. Cat despre balsam, el iti va hidrata buzele si le va impiedica sa se usuce. Rasfatate si moi, scaldate intr-o culoare cu luciu sofisticat: Perfect Stay Lip Tint & Caring Balm face adevarate minuni pentru buzele tale!

Ambalajul chic, cu accente aurii, ilustreaza viziunea Astor despre feminitate, lux si calitate. Culoarea ambalajului se asorteaza cu nuanta rujului, pentru ca tie sa iti fie mai usor sa iti alegi culoarea perfecta. Aplicatorul in forma de carioca te va ajuta sa iti pastrezi cu usurinta pe buze culoarea pe care o poti aplica cu precizia unui profesionist.

Rosu? Roz? Bej sau nuante aramii? Oricare ar fi preferatele tale, vei gasi in mod sigur o culoare care sa ti se potriveasca perfect in gama Perfect Stay.

Sa ciocnim deci in cinstea lui Perfect Stay Lip Tint & Balm! E intr-adevar o aparitie de sarbatorit!

Disponibil: septembrie 2010

Pret de vanzare recomandat: 31,5 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.