Setari Cookie-uri

Hidratare inteligenta (Hydra IQ) cu noile lotiuni de corp de la NIVEA

Pielea este cel mai mare organ al corpului si joaca un rol esential in starea noastra de spirit. Iar pentru ca pielea noastra sa ramana sanatoasa si atractiva are nevoie de apa!

Pentru pielea normala

Lotiune de corp NIVEA Body Express Hydration

Hidratare rapida si de lunga durata pentru pielea normala.

Formula extra usoara a noii lotiuni de corp NIVEA Express Hydration, imbogatita cu minerale marine si invaluita intr-un parfum discret de floare de lotus albastru, catifeleaza pielea imediat si o lasa supla. Formula unica cu Hydra IQ asigura in mod natural hidratarea continua a pielii, din interior.


Pentru pielea uscata

Lotiune-crema delicata NIVEA Body Smooth Milk

Hidrateaza, catifeleaza si protejeaza pielea uscata.

Este o adevarata placere sa te dai cu Lotiunea NIVEA Smooth Milk, imbogatita cu unt de Shea. Formula sa cu absorbtie rapida hidrateaza intens pielea, catifeland-o pentru o lunga perioada de timp si protejand pielea impotriva uscarii. Formula unica cu Hydra IQ asigura in mod natural hidratarea continua a pielii, din interior.


Pentru pielea foarte uscata

Lapte de corp nutritiv NIVEA Body Nourishing
Ingrijire intensiva si de durata pentru pielea foarte uscata.

Imbogatit cu minerale naturale si agenti de hidratare, laptele de corp nutritiv NIVEA Nourishing Body Milk ofera ingrijirea intensiva pe care pielea ta o adora. Formula sa cremoasa ce contine ulei de migdale asigura hidratarea continua a pielii si protejarea acesteia impotriva uscarii.


Pentru pielea foarte uscata si aspra
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.