Setari Cookie-uri

Expeditia Napapijri a ajuns in Romania

Calatoria marcii Napapijri a ajuns si in tara noastra, stabilindu-si punctul central in Bucuresti, pe strada Radu Beller, nr.15, unde se afla noul magazin exclusiv Napapijri.

Joi, 21 iulie, in cafeneaua Biavati, Agnes Matoko a fost modelul care a deschis prima prezentare de moda marca Napapijri, din Romania. Manechinele au defilat in tinute din colectia primavara-vara, dar au punctat si o avanpremiera a colectiei de toamna-iarna cu opt outfit-uri din aceasta gama.

Colectiile va asteapta pe rafturi cu imbracaminte si accesorii pentru barbati, femei si copii. Haine urbane, cu atitudine, care vorbesc despre spiritul de aventura si dragostea pentru natura pe care brand-ul le promoveaza, inca de la lansare. Experienta Napapijri inseamna dragostea pentru moda, desing unic si calitate inalta. Stilul Napapijri este liber si dinamic, iar mixul de materiale, culori si modele confera colectiei un aer proaspat – puternic influentat de spiritul de calatorie si aventura.

Naturaletea este esenta Napapijri. O filosofie a persoanelor care viseaza la calatorii in tari indepartate. Colectiile Napapijri pentru femei, barbati si copii, alaturi de accesoriile din gama, satisfac pe deplin cerintele unei garderobe moderne, cu atitudine, care se integreaza perfect in spatiul urban.

Numele Napapijri are legatura cu cel mai nordic punct al Europei si inseamna “Cercul polar” in limba finlandeza. Inspiratiile de design au venit de la primii exploratori polari precum Ernest Shackleton, Roald Amundsen si Robert Falcon Scott. Astazi inspiratia designerilor italieni vine din calatorii, expeditii si descoperiri, dar si din rolul de ocrotitori responsabili ai mediului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.