Setari Cookie-uri

Halewood da startul aventurii culinare!

Luna august te indeamna la noi experiente culinare, in meniu facandu-si loc mancarurile usoare, exotice, cu accente marine.

Prahova Valley Special Reserve Sauvignon Blanc este un vin sec, proaspat si fructuos, de culoare galben pai cu nuante verzui. Este un vin bine echilibrat, cu arome de agrise, pepene si note delicate de iarba proaspat cosita. Prezinta un postgust elegant in care predomina notele citrice. Este insotitorul perfect pentru fructele de mare, salatele bogate in cruditati si branzeturile proaspete de capra, cu ierburi aromate.


Single Vineyard Selection Scurta Pinot Noir Rose

Single Vineyard Selection Scurta Pinot Noir Rose este un vin lansat sub conceptul de „vie unica”. Conceptul presupune identificarea unor areale mici, cu conditii specifice care dau vinurilor o tipicitate a soiului bine exprimata si care, suntem siguri, vor impresiona in mod placut. Acest vin este bine echilibrat, cu arome de fructe rosii si un postgust cu note de zmeura si coacaze rosii. Reprezinta aperitivul ideal in zilele calduroase de vara si se poate servi alaturi de branzeturi nu foarte maturate si preparate usoare din peste si fructe de mare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.