Setari Cookie-uri

Aventuri de weekend pe AXA Bucuresti-Paris

Lucian Vladut, castigatorul unei excursii de doua zile la Paris oferita de AXA Life Insurance cu ocazia lansarii pe piata romaneasca, s-a intalnit de curand cu reprezentantii companiei pentru a le povesti despre aventura sa in capitala Frantei si despre modul in care experienta i-a deschis noi perspective pentru viitor.

Pasionat de arta si desen grafic, Lucian a fost foarte impresionat de numarul mare de artisti aflati pe stradutele Parisului, in special de cei din spatele Luvrului ce vindeau schite desenate cu cateva zeci de euro bucata.

Recent intors din orasul luminilor, Lucian s-a intalnit cu reprezentantii companiei AXA carora a tinut sa le multumeasca pentru oportunitatea oferita, asigurandu-i ca, de acum, se inscrie printre potentialii clienti ai companiei care pot marturisi oricand ca au beneficiat de experienta trecerii de la promisiuni la fapte.

Acestia au stat de vorba cu tanarul castigator, impartasind impresii despre capitala Frantei si aventura pariziana prin care a trecut. Lucian le-a marturisit reprezentantilor companiei ca, desi a fost placut surprins de arhitectura Parisului, este convins ca Bucurestiul l-ar putea intrece daca romanii ar avea la fel de multa grija de oras. Totodata, tanarul si-a exprimat dorinta de a se intoarce la un moment dat in Paris, desi recunoaste ca acum il vede cu alti ochi, ceva mai putin boem decat si-l imaginase din povestile prietenilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.