Setari Cookie-uri

Kipling lanseaza noua colectie de genti toamna-iarna in AFI Palace Cotroceni

Astazi, incepand cu orele 19.00, in AFI Palace Cotroceni va avea loc lansarea colectiei toamna - iarna de la Kipling, in cadrul primului fashion show organizat in Romania.

Simpatice, pline de culoare, practice, cu diverse imprimeuri, noile genti din colectia toamna - iarna de la Kipling iti revigoreaza atitudinea si iti coloreaza stilul ca sa fii vesela si plina de energie. Cu un design proaspat, care sa te inveseleasca in anotimpul friguros, gentile sunt completate de mascota Kipling, a carei colectionara poti deveni, alaturi de multi altii din intreaga lume.

Colectia pentru urmatorul sezon se bucura de o intensitate maxima a culorilor, cu mare impact vizual, care ofera confortul si stralucirea zilnica, sau eleganta unei seri tomnatice. Colectia prezinta genti cu piele foarte moale, un design colorat si o forma foarte bine definita. Fie ca vorbim despre genti de zi, genti de voiaj sau plicuri, toate sunt realizate astfel incat in momentul in care sunt purtate, ofera posesoarei o atitudine revigorata. Chic sau incapatoare, noua colectie te duce cu gandul la un curcubeu de culori, purtat in plin sezon toamna –iarna.

Kipling este un brand cu renume international, care se diferentiaza prin vitalitatea formelor si a vastelor palete de culori folosite. Brandul are ca trademark mascota Kipling, agatata drept breloc, care-ti va readuce intotdeauna zambetul pe buze si-ti va oferi un stil colorat si vesel.

Va asteptam sa va colorati atitudinea in cadrul unui fashion show de exceptie cu noile genti Kipling!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.