Setari Cookie-uri

Barmaniada 2011 a desemnat cel mai rapid barman

Ieri, la Tonka Soul Cafe, s-a dat startul celei de 3-a editii BARMANIADA cu etapa de Speed Service. Concurenti din toata tara s-au intrecut pentru titlul de cel mai rapid barman.

Comunicat de presa

Ieri, la Tonka Soul Cafe, s-a dat startul celei de 3-a editii BARMANIADA cu etapa de Speed Service. Concurenti din toata tara s-au intrecut pentru titlul de cel mai rapid barman.

Proba pentru care participantii s-au antrenat intens a constat in a servi in cel mai scurt timp 2 beri si sase cocktailuri: 2 long drinks, un cocktail martini, un cocktail frozen, un iced tea si un cocktail multi liqueur. Membrii juriului au punctat insa, nu numai rapiditatea, dar si acuratetea tehnicii de lucru si corectitudinea retetelor.

Premii
Castigatorul titlului de cel mai rapid barman, in valoare de 400 €, a fost Marian Porumb, care a reusit sa serveasca perfect toate cele 8 bauturi intr-un minut si 33 secunde. Marian Porumb este din Cluj, are 25 de ani si lucreaza de 5 ani ca barman. S-a inscris la Barmaniada 2011 cu dorinta de a castiga experienta, de a obtine rezultate cat mai bune si de a incerca emotiile unei competitii. In prezent lucreaza la Taverna Cluj.

A fost urmat indeaproape de Andrei Todosie, care s-a clasat pe locul al II-lea cu 1 minut si 34 secunde. Premiul castigat de el este in valoare de 250 €. Andrei are 23 de ani, are experienta de 3 ani ca barman si lucreaza la Interbelic, in Bucuresti. Participa la Barmaniada pentru ca vede competitia ca o buna oportunitate de a invata lucruri noi si de a deveni un barman mai bun.

Castigatorul locului III si a 150 € a fost Daniel Ursan din Cluj, cu toate ca a reusit sa serveasca intr-un minut si 30 secunde. Are o experineta in domeniul bartendingului de 4 ani si lucreaza ca barman profesionist in Ce? – Cocktail Bar din Cluj. Participa la Barmaniada 2011 din pasiune pentru bar si pentru ca doreste sa se perfectioneze. Este increzator ca prin pasiune, inovatie si profesionalism in spatele barului munca se poate transforma in arta.



Doua premii speciale au fost acordate pentru: Bogdan Penciuc din Bucuresti, care a realizat cel mai bun timp din competitiei – 1 minut si 28 secunde si Ioana Marian din Cluj pentru precizia cu care a lucrat in spatele barului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.