Arctic aduce eleganta in casa ta cu o noua gama de electrocasnice

Arctic aduce eleganta in casa ta cu o noua gama de electrocasnice

Eleganta este conceptul care, in mod constient sau inconstient, ne ghideaza si influenteaza noua femeilor o mare parte din existenta.

Comunicat de presa

Eleganta este conceptul care, in mod constient sau inconstient, ne ghideaza si influenteaza noua femeilor o mare parte din existenta. Intr-o permanenta cautare a ei, suntem constant preocupate sa gasim cele mai chic outfit-uri si accesorii, sa ne cream cel mai deosebit si confortabil camin.

Pentru a te ajuta sa ai casa eleganta mult dorita, Arctic a lansat in luna iunie o gama noua de electrocasnice alcatuita din: frigidere si combine frigorifice, masini de spalat rufe si aragazuri. Cu un design modern, ergonomic, dominat de accente si accesorii silver si display-uri electronice, noua gama asigura performante deosebite in utilizare, raspunzand astfel celor mai variate si exigente gusturi.

In plus, toate categoriile de produse din noua gama Arctic sunt ECO-friendly si POCKET-FRIENDLY pentru ca se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ ce garanteaza un randament sporit cu un consum redus de energie si de apa.

Vizionare placutaKudika
1 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri