Setari Cookie-uri

Bijuterii, ceasuri si monezi la Targul de Antichitati

Oradenii vor avea parte in acest weekend de o distractie inedita: Targul de Antichitati de la ERA Park.

Targul de Antichitati de la ERA Park se afla la prima editie si ii va astepta pe vizitori cu mii de obiecte vechi si extrem de valoroase. Cei peste 25 de expozanti au venit din intreaga tara pentru a le aduce oradenilor colectii impresionante de Numismatica, Filatelie, Cartofilie, Decoratii, Medalii, Ceasuri, Tablouri si alte obiecte incarcate de istorie.

Astfel, colectionarii din Cluj, Arad, Timisoara si Constanta, alaturi de expozanti din Ungaria si pasionati din Oradea ii vor primi pe toti cei pregatiti sa cumpere sau doar sa admire, intre orele 10:00 si 20:00. Intrarea vizitatorilor la Targul de Antichitati este gratuita pe tot parcursul zilei.

Alte evenimente de Weekend

Lectia de Aikido saptamanala continua si duminica aceasta, pe 2 august, cand toti cei care doresc sa invete tainele artelor martiale se vor intalni la ora 11:00, la ERA Park. Cursurile gratuite oferite de Clubul Dojo Maya Vital sunt destinate atat copiilor, cat si adultilor pe care promit sa ii invete cateva tehnici japoneze de autoaparare. Cursurile de arte martiale vor continua in fiecare duminica pana la finele lunii august.

In plus, vineri, pe 5 august, va avea loc spectacolul care marcheaza finalul taberei Ceata lui Pitigoi, aflata in acest an la cea de-a treia editie. Peste 60 de micuti vor fi vedetele acestui spectacol de muzica, dans si teatru care se va desfasura incepand cu ora 17:00 la ERA Park.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.